Congresul #PAS, partidul în care n-ai de unde alege!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Astăzi cei de la PAS au anunțat pe pagina lor de Facebook că pe 10 septembrie 2017, va avea loc cel de-al doilea Congres al PAS.
Este uimitor ca un partid cu un singur membru, să organizeze un Congres ca să-și aleagă conducerea. Unde președinte, prim-vicepreședinți, vicepreședinți și secretari vor fi Maia Sandu.
Mulți vor spune că nu e astfel, dar cine ar putea să candideze pentru aceste funcții? Poate Anonim1 sau poate Anonim2?
Mai jos voi vorbi despre unicile candidaturi puțin mai populare, dar pe care nici susținătorii PAS nu-i cunosc.

1. Igor Grosu.

Mâna dreaptă a Maiei Sandu, sf. Igor Grosu, care se jură și el că nu fură și care a fost înregistrat într-o discuție cu Galoi, cel care i-a transferat banii de la Shor, acel tip despre care Grosu spune că are antecedente penale. Și unde cei doi discutau entuziasmat despre cecurile prin care acesta a virat banii către #PAS.

Sursa audio : Eugen Luchianiuc

2.  Sergiu Litvinenco

Sergiu Litvinenco, care stătea, la 7 aprilie 2009, alături de Voronin, împotriva tinerilor bătuți de poliție care cereau libertate, democrație și integrare europeană. Cel pe care Maia Sandu îl adăpostește în noul său partid. Partid din care a făcut parte și ea anterior, unde a slujit politicieni ca Igor Dodon și Zinaida Greceanîi.

După aceste scrise pot spune doar un lucru: în comparație cu alte partide, cei din PAS vor avea o alegere ușoară de făcut, or n-au pe cine alege.

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole