Concerte sau fapte reale, voi ce alegeti?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cum credeti voi ca un partid ajuta o tara, prin concerte sau prin fapte concrete?

Pe internet foarte multe articole de stiri cu o imagine din spitalul din Balti, las imaginea aici:

Accentuiez, aceasta e situatia din spitaul de copii din Balti. Pina te tratezi de-o boala, usor prinzi inca vreo trei hepatite sau alte boli infectioase. Primarul orasului, dar si presedintele „Partidului Nostru” Renato Usatii da in schimb zeci daca nu chiar sute de mii de euro pe concert de ziua independentei, invita pe Sofia Rotaru, Fly Project si nu mai stiu cine, dar asta conteaza mai putin.

Bine, posibil ca de pe la ministerul sanatatii trebuie sa se ofere bani, dar daca tu pretinzi sa fii o alternativa, pretinzi sa fii ceva nou, ceva bun, de ce arunci bani pentru o mascarada daca poti mult mai util sa dai acesti bani pentru reparatia spitalului? E o intrebare grea? Eu nu am raspuns la ea.

Si facand o paralela a actiunilor „Partidului Nostru” din Balti cu activitatea organizatiei Partidului Democrat din Balti am ajuns la concluzia ca anume PDM este partidul caruia intr-adevar ii pasa de dezvoltarea capitalei de nord.

Doar in ultimele zile, vizitand pagina PDM Balti, am aflat ca:

La inițiativa Organizației municipale a PDM Bălți, dăm start unui nou proiect «Un Copil Sănătos», întru identificarea copiilor, cu vârste cuprinse între 10 – 18 ani, și a profesorilor din instituțiile de invațamânt, care suferă de patologia coaloanei vertebrale.

Consultația va fi organizată și desfășurată de către specialistul în domeniu, dl Igor RUSU.

Prioritate vor avea copiii, care provin din familii social vulnerabile sau sunt orfani, și tot odată vor beneficia de tratament gratis.

Sau o postare de astazi:

Echipa Partidului Democrat din Bălți, nu a rămas indiferentă față de micuța Taisea, care are nevoie de un tratament peste hotarele țării. Ea suferă de o boală foarte cruntă și din lipsa surselor finaniare nu poate să dispună de tratament.

Adresarea părinților la mai multe instituții din oraș a fost în zădar, echipă PDM a răspuns la solicitarea părinților, și am decis să organizăm acestă acțiune de caritate. Noi nu suntem indiferenți făță de acest caz.

Astfel, va fi organizat un Maraton de Caritate în data de 03.09.2017, ora 1000 în Piața „Vasile Alecsandri” din mun Bălți, cu genericul „ÎN NUMELE VIEȚII”.
Vă îndemnăm să participați!!!

Care dintre aceste actiuni va par mai folositoare si mai bune pentru oras? Distractia nu-ti aduce decat o euforie de moment, iar protejarea sanatatii, ocrotirea persoanelor care au nevoie de ajutor intr-adevar face un lucru foarte foarte mare pentru orice comunitate.

As mai vrea sa adaug ca saptamana trecuta am cunoscut o parte a organizatiei PDM Balti si mi-am dat seama ca echipa Partidului Democrat este una matura, unita si capabila sa faca schimbarea. Dovada este ca presedintele organizatiei municipale, dl Octavian Mahu a venit impreuna cu tinerii, nu si-a cautat motive sa stea pe la birou sau sa-si petreaca zilele libere in alta parte. (atasez si o poza cu dumnealui drept dovada)

O echipa unita este o echipa puternica!

Comentarii

Macovei Pavel

Macovei Pavel

Sunt student la Relații Internaționale, poate datorită acestui fapt am o percepție diferită față de mediul politic. Sunt împotriva manipulării și a propagandei, consider că aceste două lucruri strică din farmecul acestui domeniu. Și prin propriile...

Ultimele articole