Concediat de la Publika TV pentru „jumătate de cadru”.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Publika TV a concediat astăzi un operator, care a filmat jumătate de persoană (în jumătate de cadru a fost filmat premierul, Vlad Filat). Acțiunea dată poate fi calificată și drept sabotaj în contextul ultimelor acuzații nefondate aduse postului de televiziune. Aș vrea foarte mult să cred că e doar o lipsă de experiență. Însă. prea multe „coincidențe” sunt în ultimul timp, care seamănă mai mult cu o campanie de denigrare a singurului canal de știri din Moldova.

De asemenea, persoana care a admis apariția publică a acestor imagini a fost sancționată.

Această situație jenantă este regretabilă. În ciuda atititudinii uneori agresive din partea anumitor politicieni, deranjați de întrebările incomode și de problemele pe care le reflectăm, ne reafirmăm angajamentul de a informa corect și echidistant. Or. se pare că anume acest lucru îi deranjează cel mai mult pe unii, iar nouă ne fortifică ideea că ceea ce facem e corect. Nota o dă telespectatorul cu telecomanda, iar recordurile repetate de audiență înregistrate în ultimele luni vorbesc de la sine.

Comentarii