Comisia Europeană stinge petardele din presa afiliată lui Năstase şi Sandu

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Comisia Europeană a dat peste cap ieri, un alt lanţ de ştiri false, livrat cu regularitate de presa afliată partidelor conduse de Sandu şi Năstase.
Mercenarii mediatici s-au tot căznit să ne prezinte un tablou apocaliptic al relaţiilor dintre guvernarea de la Chişinău şi oficialii de la Bruxelles.

Ni se tot spunea că aceştia din urmă tratează cu răceală activitatea Executivului condus de Pavel Filip şi că asistenţa financiară de 100 de milioane de euro este ca si ratata, ceva care nu există şi nici nu va exista niciodată.

În cele din urmă, cucuvelele au fost nevoite să-și închidă ciocurile.
Zvonurile despre sistarea finanţării europene s-au dovedit a fi nişte petarde false, menite să creeze haos şi neîncredere în societatea moldovenească.
Acordul privind asistența macrofinanciară din partea UE a fost semnat de ministrul Finanţelor, Octavian Armaşu, guvernatorul Băncii Naţionale, Sergiu Cioclea, şi de comisarul UE pentru afaceri economice Pierre Moscovici.

Și de data aceasta, tactica lansării pe piaţă a petardelor informaţionale a avut efectul bumerangului.

Nu au reusit nici atacurile furibunde ale cîtorva lideri politici asupra sistemului mixt electoral.
UE s-a convins ca modificările efectuate la Codul Electoral respecta principiile stabilite in Codul de bine practici electorale și drepturile fundamentale de a alege și de a fi ales.

Oficialii europeni si cetăţenii au avut ocazia să se convingă, o dată în plus, de eficienţa reformelor care au fost coordonate cu UE.
Dar şi de faptul că partidele lui Năstase sau Maia Sandu mint de îngheaţă apele.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii