Comisia Europeană, alocă bani pentru supraveghere video la Orhei

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Locuitorii din oraşul Orhei se vor simţi mai în siguranţă, deoarece camere de luat vederi vor supraveghea 24 din 24 de ore viaţa urbei.

Acest lucru este posibil graţie implementării unui proiect care prevede instalarea a 22 de camere la toate ieşirile şi intrările în oraş, locurile aglomerate, precum şi pe arterele principale.

Cele 3 servere pentru stocarea informaţiei au fost instalate la Comisariatul de Poliţie din Orhei. Sistemul de supraveghere video are ca scop creşterea sigurantei şi prevenirea criminalităţii.

Un astfel de sistem ar trebui implimentat șpi la Bălți, scopul acestuia să fie prevenirea infracțiunilor, Obiectivul este să se asugure poliţia cu condiţii, dar şi infrastructură adecvată pentru ca să îşi facă meseria la cel mai înalt nivel.

Pentru instalarea camerelor de luat vederi, Delegaţia Comisiei Europene a alocat peste jumătate de milion de lei.Din nou, europa este fundamentul efervescent, ce ne susține calea și parcursul spre dezvoltare.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole