Clubul Militar Român de Reflecţie Euroatlantică despre evoluţiile de la est de frontiera NATO

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În condiţiile în care ofensiva mediatică răsăriteană este percepută ca un succes al politicii promovate de cei care au încălcat suveranitatea, integritatea teritorială şi independenţa statului european Ucraina, partener al NATO, un demers democratic, corect, pentru informarea complexă, complementară, a cetăţenilor europeni dintre Prut şi Nistru îl constituie şi posibilitatea urmăririi, în varianta video, a unor dialoguri iniţiate pentru înţelegerea punctelor de vedere ale unor experţi civili şi specialişti militari, cu privire la dinamica evenimentelor în Ucraina şi Republica Moldova.

Din această perspectivă am invitat la un schimb de opinii pe generalul Constantin Degeratu, ex-consilier prezidenţial, fost şef al Statului Major General al Armatei României, cofondator al Clubului Militar Român de Reflecţie Euroatlantică şi pe Sorin Repanovici, secretar general al Asociaţiei „George C. Marshall – România”:

;

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Ion Petrescu

Ion Petrescu

S-a născut la 2 noiembrie 1955, în Bucureşti, tatăl, Ion, fiind din judeţul Argeş, iar mama, Tamara, din stânga Prutului. A urmat cariera militară avansând până la gradul de colonel, fiind opt ani director al Trustului de Presă al Armatei României. ...

Ultimele articole