Cine O Făcut Rău pe #contul bancar la Maia Sandu?!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

După șuruburi, mercur, cuțite și alte ”deșteptăciuni”, #AMUIA Sandu a mai declarat că i se pregătesc și niște tranzacții dubioase (atenție) pe conturile bancare ale dânsei, la fel ca și-n campania prezidențială din 2016. Dacă nu sunteți la curent, în campania din 2016 a fost publicată o înregistrare audio în care mâna dreaptă (sau stânga, naiba știe) a Maiei Sandu, pe nume Igor Grosu, negocia cu omul lui Shor în care conturi și câți bani (și cum) să transfere ca să fie totul ”rovno”. Materialele există și #acum în acces liber, doar că nimeni din așa numită presă liberă nu le accesează, și le puteți vedea/asculta aici -> https://luchianiuc.com/blog/2016/11/08/dle-grosu-poftim-probele-plecati-din-pas-ajutordelashor/.

Să revenim deci (vorba poetului) la oile noastre. Încercând să se bage din nou în seamă, sau pentru a anticipa apariția unor noi probe la capitolul finanțare a PAS de către Ilan Shor, Maia a declarat în direct la TV8 că i se mai pregătesc niște tranzacții dubioase.

Așadar, aici apar câteva întrebări:
1. Să presupunem că în 2016 cineva (Ilan Shor) intenționat i-a făcut Maiei donații cu pentru a o discredita. – De ce Maia nu a denunțat imediat acele acțiuni și a ignorat (precum și toată presa liberă) înregistrarea apărută public? Maia a folosit acei bani în campaniei sau i-a întors înapoi ”răufăcătorilor”?

2. Dacă acele transferuri, nu au fost donații, deci au fost cumva coordonate. Dacă presupun că ”raufăcătorii” au găsit cumva date privind conturile bancare ale Maiei, la mijloc rămâne aceeași: de ce Maia nu a denunțat imediat transferurile și ce a făcut cu banii?

3. Dacă acceptăm în final că transferurile au fost efectuate coordonat, cu acceptul Maiei, apare întrebarea: pentru ce bun îi achită Shor bani Maiei Sandu? S-o fi format și rămas la Ilan Shor vreun reflex din vremea PLDM-ului de a-i întreține financiar? Dacă nu este așa atunci: de ce Maia nu i-a dat un picior în fund lui Igor Grosu? (care se aude vorbind pe telefon cu omul lui Shor)

Cert este că nouă nu pur și simplu nu ni se prezintă adevărul în întregime, dar după declarațiile Maiei constat că ”Preasfințenia”  a urcat fără scară și-și face constant chestiile, de sus în jos, peste alegători. (!) Utilizat intenționat cuvântul ”alegători” că doar așa apare moldoveanul în mintea ei. A se mai citi ca: vot, like, share, vizualizare.

Concluziile vă aparțin.

Pace 😉