Cine a dorit să perturbe Adunarea Națională PDM Pentru Moldova

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Când vorbim de marea Adunare Națională a Partidului Democrat, care s-a desfășurat pe 21 octombrie, ne închipuim zecile de mii de persoane, care au participat la evenimentul Pro Moldova. Cu toate acestea, pe lângă miile de moldoveni pașnici, pe lângă Arcul de Triumf, s-au infiltrat niște indivizi dubioși, care au început a striga mesaje anti-PD și a interacționa cu susținătorii PD, pentru ca să-i provoace. Din fericire, poliția a reacționat la timp, iar mulțimea nu s-a lăsat pradă tulburărilor.

Primul individ, care defapt a fost și cel mai agresiv, este cetățeanul Pavel Grigorciuk, personalitate destul de cunoscută în rândurile societății, doar că la sigur nu pentru fapte pozitive – ex-comunistul, fost lider al Comsomoliștilor, dar și unul din cei mai cunoscuți membri ai organizației extremiste ANTIFA, care face parte din “grupul Petrenco”. Pavel Grigorciuc alături de alte 6 persoane din acea grupare, al cărui lider este liderul grupării extremiste Antifa, Grigore Petrenco, sunt cercetaţi penal pentru organizarea dezordinilor în masă, după ce în septembrie 2015 s-au încăierat cu forţele de ordine în timpul manifestaţiilor din faţa Procuraturii Generale.

Pe lângă toate dosarele penale, organizația ANTIFA a susținut războiul separatiștilor din estul Ucrainei. Potrivit presei, Petrenco chiar vizitat anterior regiunile separatiste din Donbas şi Lugansc și a fost invitat al cunoscutului jurnalist Vladimir Soloviov de la postul guvernamental rus RUSSIA 1, unde a susţinut separatiştii din Ucraina.

Pentru al cunoaște mai de aproape, recomand un mic video.

Alt individ la fel dubios, care ieri a participat la acele provocări este Alexandr Roșco, ajuns în atenția presei la fel grație apartenenței la grupul ANTIFA – grupare extremistă pro-rusă, care declară că luptă cu fascismul şi unionismul. Cu alte cuvinte, este un apropiat de al lui Grigorciuk, iar ieri au venit împreună pentru a perturba mitingul.

Pe lângă faptul că aceste persoane prezintă un pericol pentru societate, presa BEM i-a promovat ca pe niște eroi. Dacă pe cei de la ANTIFA poliția încă îi mai poate opri, atunci presa propagandistică, nu mai poate fi stopată.

Mereu s-a știut că manifestațiile PDM nu sunt pe placul grupurilor din opoziție, însă atunci când se implică extremiștii și susținătorii separatiștilor din Donbas, cred că e timpul de făcut griji pentru alegătorii guvernării.

P.S. Trebuie să ne cunoaștem dușmanii la față.
P.P.S. #Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole