Cică Stejarul se usucă…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Sau deja s-a uscat?!

Acest titlu nu-mi aparţine, ci este preluat dintr-un comentariu al unui cititor, care se chinuia sărmanul să argumenteze scenariul de apus al PLDM-ului.

Deja că vina e pusă în cârca lui Plahotniuc, nu mai este ceva nou, dar să afirmi că Leancă e groparul liberal-democraţilor, e culmea.

Căci cum, mama lor, să afirmi că Leancă a fost infiltrat de Plaha în partidul respectiv, când măcar nici n-auzisem de ultimul pe timpul constituirii PLDM, printre cofondatorii căruia se număra şi Leancă.

Nu-l prea am la inimă pe acest oligarh democrat, dar Filat mi-e şi mai departe, în special prin aceste manipulări sub forma zvonurilor, prin care se încearcă denaturarea imaginii actualului premier şi obţinerea unor avantaje în propriul partid.

Apropo, nici acest fâlfâit prim-ministru Leancă, nu-mi prea inspiră încredere, mai ales că în perioada sa de guvernare (ca premier), viaţa socială n-a obţinut oarecare succese.

Iar cât ţine de aportul acestuia, inclusiv al PLDM-ului, la semnarea Acordului de Asociere, apoi scutiţi-mă. Căci s-a stabilit deja – fără “ajutorul” Ucrainei, am fi fost tare departe de acea semnare.

Probabil o fi vorba aia – vecinul la nevoie se cunoaşte…

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole