Chirtoacă primarul Ruşinei

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Devine tot mai evident faptul că Dorin Chirtoacă  se plictişeste în postura de edil al capitalei şi doreşte cu orice preţ fotoliul din Legislativ.

Astfel, în loc să fie preocupat de problemele locale primarul o face pe analistul politic dîndu-şi cu părerea despre factorul extern, precum şi despre tensiunile din cadrul PCRM-ului.

Concomitent, acesta recunoaşte cu text deschis că mita din cadrul primăriei este un lucru obişnuit ca şi-n orice altă instituţie. Mai mult decît atît, primarul are curajul să dezvăluie marele secret, potrivit căruia, mita s-ar lua chiar în oficiul său. Ulterior suma este împărţită în mod egal la doi.

În contextual dat, nimic nu ar mai trebui să fie de mirare pentru nimeni cum de primarul şi-a permis un apartament de toată frumuseţea în sectorul telecentru.

Pe banii cui dle Chirtoacă? Deoarece salariul pe care-l aveţi abia de vă permite să duceţi un trai normal, dar nu să achitaţi creditul apartamentului precum susţineţi.

Iar dacă va mai rămas un pic de demnitate aţi demisiona de bună voie şi nesilit de nimeni. Deoarece,  actualmente nu mai e nevoie să vă umiliţi atît în faţa chişinăuienilor căutînd soluţii pentru rezolvarea problemelor locale, ci să demisionaţi.

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Elena Nistor

Elena Nistor

Am absolvit facultatea de istorie, apoi cea de jurnalism. Am luat si masteratul. Sunt pasionata de politica. Cred ca prin acest blog, contribui la dezvoltarea pluralismului politic....

Ultimele articole