Chiril Lucinschii cere să fie arestat Petru Lucinschii…?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cum am și mai scris. Nu aduce ziua cât aduce ceasul.

Din ce în ce devine tot mai interesantă prestația pldm-știlor. Astăzi un lider a acestui partid a organizat un briefing la sediul PLDM. Pe semne dânșii au întrat atât în criză de idei, că au ajuns să ceară și pedepsirea nu doar a liderului de partid ci și a celor mai apropiate rude. Ca să fiu mai explicit…

Chiril Lucinschii a cerut ca Președintele Parlamentului dl. Candu, să convoace de urgență o sesiune a legislativului în cadrul căreia să fie discutate revendicările platformiștilor din DA. Și asta din motiv că legislativul nu a luat act de revendicările acestora. După cum afirmă dl. Lucinschii Jr., dl. Candu nu a distribuit copiile revendicărilor deputaților. Dacă e să ne amintim, atunci chiar Andrian Candu, personal a avut o întâlnire cu grupul de inițiativă a protestatarilor. Nu prea are memorie dl Lucinschii sau cum să înțelegem aceste învinuiri?

De fapt, aș dori să atrag atenția la alt substrat al acestui brifing. Prima revendicare a celor de la Platforma DA și a protestatarilor din PMAN a fost – reîntoarcerea miliardului furat din BEM, identificarea celor ce se fac vinovați de comiterea acestei infracțiuni și evident pedepsirea celor ce au jefuit poporul și țara. Revendicarea dată este una firească.

În data de 15 octombrie, a fost lipsit de imunitate și reținut în calitate de bănuit liderul de partid din care face parte și dl. Lucinschii, Vlad Filat. Învinuirile aduse ex-premierului, anume conțin și fapte ce țin anume de jaful veacului. Deci revendicarea cu care au venit cei de la DA în PMAN este deja pe cale de a fi dusă la finalitate, iar făptașii să fie pedepsiți.

Lui Lucinschii Jr. aceasta nu-i este suficient. Dânsul mai dorește ca șirul celor arestați să fie continuat. Dacă e sa ne aducem aminte, atunci anume tatăl lui Chiril Lucinschii, a beneficiat de niște credite suspicioase în valoare de aproximativ 2 mln. EURO, de la consorțiu-mul de bănci a lui Ilan Shor coordonat și consiliat de Vlad Filat.

De aici se poate concluziona că Chiril Lucinschii ”moare” de nerăbdare ca justiția să ajungă cât mai urgent și pe la tatăl său.

Din ce cauză Chiril Lucinschii nu-și iubește atât de mult tatăl, rămâne o enigmă…?

 

 

Comentarii

Veaceslav Burlac

Veaceslav Burlac

Am absolvit Colegiul de Medicină din oraşul Bender. În prezent fac studii la facultatea Business şi Administrarea Afacerii la Universitatea Agrară. Din 2001 sunt director a unei mici companii din Chişinău. Prin intermediul bloggului aş dori să înc...

Ultimele articole