Celor care îmi atacă blogul

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Deja câteva zile consecutiv, blogul meu este supus unui tir de atacuri severe din partea unor hackeri anonimi.

Îmi este clară miza acestor atacuri, avându-se în vedere contextul electoral şi spaima în creştere a unor concurenţi de-ai mei. Înţeleg că un grup de hackeri-legionari, mobilizaţi de sloganul „Împreună împotrivă…”, au declanşat un războiaş de guerilă puerilă, încercând să-mi perturbeze comunicarea cu cititorii blogului, dar şi elaborând împotriva mea tot felul de colaje, montaje şi alte nimicuri fotoşopate.

Dacă s-a ajuns la asemenea metode, e proastă de tot situaţia pe frontul de luptă electorală al concurenţilor mei.

Vreau să le spun autorilor anonimi, că aceste împunsături nu-mi creează deranjul la care aţi mizat, dar nici vouă, domnilor hackeri politizaţi, aceste metode nu vă fac onoare şi nu vă sporeşte valoarea.

Vă propun să vă mobilizaţi talentele, resursele şi abilităţile în altă direcţie – lupta cu problemele reale din Chişinău, pe care să le aduceţi la cunoştinţa publicului aşa cum sunt ele.

Vă rog să nu politizaţi cu abuz internetul în campania pentru Primărie, că e destul că Primăria şi aşa e politizată până la refuz.

Comentarii

Igor Dodon

Igor Dodon

-Deputat, preşedintele Partidului Socialiştilor- Date personale: Data naşterii: 18 februarie 1975 Lucrări Ştiinţifice: Articole ştiinţifice în revistele ştiinţifice. Programe pentru disciplinele de specialitate în cadrul ULIM şi IMI....

Ultimele articole