CE și UE, SOS! Geniul din Lăpușna vrea ca toate vinerile în Moldova să fie NEGRE

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Filat, buimăcit total de ură, împreună cu partenerul său Voronin a călcat ieri în picioare tot ce a mai rămas din speranțele într-un viitor european al acestui colț de țară. Ghidat de practicile idolului său Putin, acesta a declanșat de Vinerea Neagră în Parlament un Sabat al Răzbunării și Perversiunii, călcând pe onoare, demnitate și tot ce înseamnă valori europene. În sfârșit Traian Băsescu, Gianni Buquicchio, Catherine Ashton și Stefan Fule au văzut fața adevărată a geniului din Lăpușna.

Dacă până acum europenii au cunoscut despre practicile banditești ale lui Filat dar au fost rezervați în aprecieri, sperând că dezmățul acestuia este unul controlat, Sabatul de ieri a fost ultima picătură. Filat, scuipând pe Summitul de la Vilnus aruncă țara în anticipate de mânuță cu Voronin.

Mai mult chiar, profitând de răbdarea și diplomația Bruxelles-ului, a pornit tancul spre CNA, Procuratură și Curtea Constituțională, crezând că nimeni nu va îndrăzni să cârâie, așa cum a fost din 2009 încoace. După ce a pus laba pe bugetul țării, acesta vrea să-și adjudece și justiția, cu tot cu organe de drept, pentru a-și conserva ceea ce a furat și a-și garanta securitatea. 

Și dacă cineva de la București sau Bruxelles mai credea până acum în balivernele lui Filat despre integrare europeană și povestea de success din Moldova, iată că în reacțiile venite flash de la Comisia de la Veneția, Comisia Europeană și Președinția Română se citește… dezamăgire și condamnare! Și în marile cancelarii europene s-a înțeles că tancul geniului din Lăpușna trebuie oprit, altfel povestea europeană de success urmează să se transforme… în una belorusă.

Ieri n-a fost ultima Vinere Neagră în Moldova. Filat ne pregătește încă multe! UE e ultima șansă a moldovenilor. Doar de acolo mai poate fi oprit tancul. SOS, Bruxelles!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Veaceslav Balacci

Veaceslav Balacci

Jurist. Expert independent şi consultant în materie de tranzacţii economice internaţionale, drept economic şi drept vamal. ONG-ist. Blogger, sau pur şi simplu explorator al realităţii, aflat mereu în căutarea adevărului. Domenii de interes: dreptu...

Ultimele articole