CE NU PREA ȘTIAȚI DESPRE UN MOCAN, II (EXTRAS DIN UNELE ARHIVE…)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ca să-l victimizeze, pentru a-l face bun de Erou național în Basarabia, Voronin îl arestează pe Mocan.

Precum pe Pasat.

L-a arestat  formal,  cu consimțămîntul  celui din urmă, ca să-l VICTIMIZEZE  și  să-l facă  erou,  pe care să-l  propulseze  apoi în fruntea  unui partid nou Antimafie,  pe care să-l  voteze lumea prostită, iar Voronin    aibă  un aliat  politic ulterior în Parlament.

A, Nu e la mintea oricui?

Securitatea lucreaza complex?

Oare, chiar nu știați?

În temniță Mocanul e  abuzat de toți derbedeii.

Și din  toate punctele cardinale concomitent.

Astfel dă de gustul bolii sodomice a  lui Tkaciuk, Filat și Pasat.

Și ca să devină Erou Național mai repede securitatea  victimizează și pe cele două odrasle ale lui, prinse în plin delir narcotic, după ce-au servit nițel Cannabis  într-un bar din Chișinău, unde l-au snopit în bătăi pe fiul unui fost consilier de-al președintelui Snegur.

A doua zi odraslelor, la comanda generoasă a lui Voronin,  le-a fost deschis de urgență dosar penal pentru tentativă de omor și maltratarea  fizică a unui om, prin cauzarea de vătămări corporale grave, cu  consecințe asupra sănătății acestuia  pentru întreaga lui viață.

Și-n loc să fie  arestate și condamnate, mioarele Mocanului au devenit eroine naționale  fără a putea rosti coerent  măcar un cuvînt în limba română.

Odraslele, pentru a spori gradul lor de victimizare, sunt sfătuite de securitatea lui Voronin să sară gardul Ambasadei României în Moldova și să ceară azil politic.

Pentru ce?

Nu conta asta.

Important era ca România să fie trasă din nou pe sfoară de Voronin și Mocanul nostru.

Și-au tras-o și-au avut-o, desigur, din nou.

Nu fără suportul logistic al nașului Mocanului, același Roșka.

Nu fără suportul  colegului de birou al Mocanului, același Tkaciuk.

Pe care, ca recompensă, Mocanul  îl plimba în fiece sîmbătă cu avionul  său personal, primit în dar de la șeful lor dintotdeauna, Voronin, pentru misiunile executate cu brio contra președintelui României, Traian Băsescu.

Pe atunci nu numai Plahotniuc avea avion privat.

Și Mocanul avea, numai că nu vrea să recunoască.

Avion cu care-l plimbă  de-atunci  și pe Nantoi.

Și pe alții.

În sediul Firmei rusești  Senator”, soră cu „Gaz-Prom”-ul  țarului Putin, este biroul avocatului ce i-a apărat în proces pe cei doi pui de Mocan, proces  care, precum dăduse ordin Voronin, i-a achitat și i-a făcut basma curată pe mocănei.

Constantin  Oboroc are dreptate atunci cînd relatează cum Mocanul  a fost  prins în mai multe cazuri ca diversionist ordinar  si  provocator de cea mai proastă speță  al Kremlinului  în războiul de pe Nistru, fapt pentru care în loc să fie deferit  unui Tribunal Militar e decorat ulterior, la comanda serviciilor secrete rusești,  cu Ordinul… Militar “Ștefan cel Mare”.

 

Ca și prietenul său Filat, care în loc să  înfunde temnița  pentru  acte mari de corupție și contrabandă cu de toate, e  înghimpat în decembrie 2013, la comanda acelorași servicii, cu Ordinul Suprem, cel al… Republicii.

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole