Ce (n)a făcut Maria Ciobanu în calitate de deputat și câtă manipulare încape într-o postare pe facebook

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
PLDM, PDM, alegeri, Maria Ciobanu, Tudor Deliu, miliard, amant, protest, Chisinau, Moldova, Caravita, mixt,

,,Băgătoarea de seamă”, Maria Ciobanu, pe care Vlad Filat a adus-o de la Nisporeni pentru ca să ocupe (și gata) un fotoliu în parlament, adoră să atace guvernarea, mai ales pentru like-uri. În una din ultimile postări de pe Facebook, aceasta vine cu niște răspunsuri și totodată atacuri pentru Vasile Bâtcă, iar odată cu aceste răspunsuri, a aruncat și un cemodan de minciuni electorale.

La întrebarea ,,-Ce a făcut ea pentru Nisporeni?”, dumneaei a răspuns cam așa ,,…Am făcut exact ceea ce trebuie să facă un deputat. Am votat, promovat, elaborat proiecte de legi și hotărâri, amendamente la legi pentru binele cetățeanului, nu pentru grupuri mafiote. Am tras clopotul (luări de cuvânt, declarații, intervenții, interpelări, sesizări etc.) de fiecare dată când simțeam că cetățenii sunt mințiți, furați, induși în eroare… Nu am votat la funcții importante în instituțiile statului hoți, persoane compromise, implicate în scandaluri de corupție, despre care a scris presa de investigație.”

Acum toate pe rând!

  Într-adevăr, ea a votat și promovat proiecte de legi înaintate de PLDM-ul lui Filat, doar că, în două mandate de deputat, Maria Ciobanu este autoare doar a două Proiecte de acte legislative. Repet: doar a două Proiecte de acte legislative în 8 ani, în rest, doar coautor. Un proiect în 2015 și altul în 2017, în rest, un fel de martor… Dacă cineva dorește să verifice aceste date, vă ajut AICI.

Mai departe, Maria Ciobanu vorbește despre trasul clopotului atunci când simțea că cetățeanul este furat… Sincer să fiu, mi se întunecă în față atunci când văd astfel de manipulare grosoloană. Dânsa vorbește despre clopote, deși despre faptul că Filat fură miliarde se vorbește încă din 2013, însă n-am văzut nici o reacție a doamnei Ciobanu, ba mai mult, Streleț, Ciobanu și restul, îi numea nebuni de cap pe Ghimpu și Chirtoacă. Deci, care clopote doamnă pedagoagă?!

Ajungem la funcții importante și persoane compromise, implicate în scandaluri de corupție… Ea spune că niciodată n-a votat pentru așa persoane, însă dacă răsfoim puțin, găsim cazul lui Vlad Filat, care a fost numit premier inclusiv cu ajutorul votului deputatului Maria Ciobanu și care este acum condamnat pentru corupere pasivă și trafic de influență. Cred că despre alți prim-miniștri votați de Maria Ciobanu nu mai este nevoie de scris…

Tot undeva pe acolo, doamna Ciobanu îi numește filantropi pe cei care ajută casele de bătrâni, școlile și grădinițele din Nisporeni, deși mai jos de asta, singură recunoaște că oferă ajutoare persoanelor aflate în dificultate. Interesant, acel sprijin vine din salariul de 10 000 de la Parlament și pensia de 5000, sau totuși este vorba de careva bani de la PLDM?!

Straniu sau nu, dar după informațiile adunate, îmi dau seama că Maria Ciobanu n-a adus nimic pozitiv pentru Nisporeni, la fel cum n-a adus pentru țară și indiferent cât de agresivă n-ar fi ea facebook, manipulările ei sunt foarte simplu deconspirate. Posibil ea se mândrește cu acele două proiecte de lege personale, însă eu consider că acestea sunt prea puține pentru ca un deputat să primească salariu timp de opt ani. Mai mult ca atât, cred că la următoarele alegeri, datorită sistemului electoral mixt, nu vom avea așa mormoloci în parlament.

P.S. Nu vin cu nici un fel de atacuri asupra doamnei, însă cred că manipularea nu este o metodă corectă de a critica pe cineva.
P.P.S. Sper să nu mă mai amenințe cu poeziile opoziției strigate deja de 4 ani.
P.P.P.S. #Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole