Ce ascund Moș Crăciun și Moș Gerilă în sacii lor?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Se apropie sărbătorile de iarnă și ca o țară care se respectă, Moldova își pune pe foaie dorințele și rezoluțiile. Întrebarea e: „Cui să le trimită? Lui Moș Crăciun sau lui Moș Gerilă? Sacul căruia din Moși e mai avantajos pentru dorințele și necesitățile moldovenilor?”

După măsurătorile cadourilor din 2010, 32% din darurile de sub bradul de sărbătoare au venit de la Moș Gerilă, iar 44% – de la Moș Crăciun. În acelaşi timp, Moldova a transmis în sacul lui Moș Gerilă 40% din daruri și 47% – în sacul lui Moș Crăciun.

De curând, Vlad Filat a semnat un acord pentru liber schimb de daruri cu Moș Gerilă, Mihai Ghimpu îl iubește mai mult pe Moș Crăciun, așa încât a rămas surprins de alegere, mai ales că cei din conducerea Moldovei optează pentru Moș Crăciun.

Sacul lui Moș Gerilă

Moș Gerilă venea și până acum în Moldova, doar că scrisorile către el se trimiteau de pe mai multe adrese. Și fiecare avea restricțiile sale în materie de număr de caractere sau timbre puse pe scrisori.

De multe ori, când Moldova trimitea sau primea ceva din sacul lui Moș Gerilă, avea probleme cu cadourile ce conțineau zahăr, vin sau tutun. Moș Gerilă chiar avea un elf rău – Onişcenko, care nu ne permitea să facem fericiți oamenii din Rusia cu vinurile noastre.

Semnarea acordului de liber schimb de cadouri cu sacul lui Moș Gerilă înseamnă trimiterea și primirea scrisorilor de la o singură adresă. Fără timbre adiționale sau taxe pe greutatea cadourilor.

Acordul e semnat pe o perioadă nedeterminată, ceea ce oferă stabilitate și permite planificarea cadourilor din timp. Liberul schimb ar impulsiona schimbul de cadouri cu Moș Gerilă și ar crește nivelul de calitate al cadourilor.

Ce se ascunde în sacul lui Moș Crăciun vezi aici: >>>>>>> Brad de Crăciun.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii