Cât să minți? Și de ce credeți mincinoșii?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Mă întreb de cele mai multe ori cât pot să mintă oamenii. Cum pot să vină senin și să spună minciuni, dar nu orice minciuni. Ci fabulații. Dar nu orice fabulații, ci povești mai tari decât adormit copii, pentru că sunt povești pentru oamenii mari.

Mai mult, nu înteleg de ce oamenii mari sunt atât de naivi. Adică de ce îi cred pe mincinoși. Ieri am auzit din vreo 3 surse, ai auzit ce i-au făcut lui ăla? Momente foarte amuzante, în care eu râdeam și încercam să explic că sunt minciuni. Se vede de la o poștă că sunt. N-am avut de ce să verific, să mă chinui să le explic oamenilor că iau prostii ca și cum ar fi bune. Consumam energie degeaba.

Acum  au trebuit să vină autorități să demonstreze, să dezmintă minciunile, să vină cu dovezi și așa mai departe. Nimic rău în asta. Asta trebuie să facă autoritățile.

Dar vedeți voi, din cauza minciunilor ăstora pe care voi le credeți și le propagați mai departe, oamenii rămân tot proști. Și cine pierde aici?

Asta e o postare politică, care se referă la faptele și declarațiile de la televiziunea Țopilor de ieri și reacția de azi. Nu am menționat personajele pentru că nu bag în seamă mincinoșii și ochestrația lor. 

Comentarii