Care-i mai KaGheBist ?!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Simplu. Întrebarea mi-a venit după ce am citit statusul lui Valeriu Munteanu:

Munteanu

Ştie omul ce ştie. Că doar e deputat.

În plus, după ce am citit acest articol, mi s-au spulberat şi ultimele dubii vizavi de “esenţa politică” a lui Hadârcă.

Cât ţine de Marinuţa, cred că vârsta sa nu i-a permis să-şi trăiască visul kaghebist, în schimb sunt sigur că nu l-a împiedicat vreodată să-şi vândă sufletul (politic) Moscovei (chiar dacă mulţi m-ar contrazice cu stagiile sale de practică militară în SUA – mă rog, nimic nu e întâmplător).

Prin urmare, Congresul Liberalilor Reformatori de ieri, i-a pus pe aceşti doi faţă în faţă în lupta pentru preşedinţia partidului cu acelaşi nume.

Din păcate (fericire pentru unii), criteriul kaghebism-ului a fost fundamental şi de astă dată, iar învingătorul, lesne de intuit, a fost Hadârcă.

Căci, ce să mai trăncănim degeaba, oare de un scriitor are nevoie la moment Republica Moldova, inclusiv cetăţenii săraci ai acesteia? Şi-ncă ce scriitor…

Mă rog, nici Marinuţa nu are aptitudini politice, economice sau juridice.

Aşa că, vrem sau nu vrem, în ţărişoara asta a noastră, câştigă (mai ales în politică) cel mai kaghebist.

P.S. Apără-mă Doamne de kaghebişti, că de duşmani mă apăr şi singur.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole