“Candidatul universal” nu mai are nevoie de voturi și semnături! Atacă electoratul în plină stradă!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cu „demnitate şi adevăr”, Andrei Năstase şi-ar fi AGRESAT un vecin, rival al Ţopilor, a fost titlul de azi dimineața care mi-a sărit în față. Portalul www.publika.md scrie că Liderul Partidului Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, în spatele căruia se află oligarhii daţi în urmărire internaţională Victor şi Viorel Ţopa, şi-ar fi agresat în plină stradă un vecin. Incidentul ar fi avut loc în urmă cu trei zile.

Potrivit portalului de ştiri today.md, neînţelegerile dintre cei doi au apărut după ceNăstase ar fi blocat accesul maşinii vecinului spre casă. 

Între cei doi bărbaţi s-ar fi iscat un schimb de replici dure, iar la un moment dat Năstase l-ar fi apucat de guler pe vecinul său, Afanasie Eşanu. Acesta din urmă susţine că are un litigiu în care este vizat nașul lui Năstase, Victor Țopa, iar procesul de judecată se desfăşoară în Germania.

Eşanu crede că acesta este unul dintre motivele pentru care Năstase l-ar fi atacat.

Bărbatul a depus o plângere la poliţie pe numele liderului Partidului „Demnitate şi Adevăr”. De cealaltă parte, Andrei Năstase a negat acuzaţiile şi a precizat că vecinul său are dereglări psihice. În septembrie 2015, bloggerul Veaceslav Balacci a scris pe o reţea de socializare că a fost înjurat de liderul Partidului „DA”. Mai mult, Balacci declara că Năstase chiar l-ar fi ameninţat, mai zice www.publika.md.

De ce să ne mire acesto comportament? Țineți minte atitudinile grupării DA față de oamenii din alte “caste” care doreau să protesteze pașnic în Piața Marii Adunări Naționale alături de “monipoliștii Dreptîților și Adevărului”. Am fost martorii comportamentului lui Năstase la Curtea Supremă de Justiție și la Comisia Electorală Centrală. În plus, veridicitatea celor spuse de Năstase, lasă mult de dorit. După povestea cu “castelul” din Germania și reședința de la Chișinău,de care ba s-a dezis – ba a confirmat, încrederea față de acest personaj a coborît în minus. Păi și cine pînă la urmă are dereglări psihice?

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole