Candidatul PNL Gheorghe FURDUI pentru funcția de primar al comunei Cărpineni-Hâncești, s-a lansat în campania electorală

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

A fost o lansare frumoasă și de suflet, cu oameni respectați în sat, care au spus cuvinte frumoase cu ocazia acestei întâlniri cu sătenii.

Este un eveniment care ar trebui să ia amploare în Republica Moldova – să vină basarabenii noștri care au cunoscut viața peste hotare să își aducă experiența frumoasă și bogată în a încerca să gestioneze aici treburile publice și să îi încurajeze pe săteni să creadă în viitorul românesc și european al acestui pământ multpătimit.

Gheorghe Furdui a spus ce își propune să facă în calitate de primar, a prezentat un program concret.

Candidații pentru funcția de consilieri pe lista PNL au vorbit temeinic și i-au îndemnat pe consăteni să îl voteze, amintind că în toți acești ani candidatul Gheorghe Furdui a venit des cu ajutor și un sfat bun în sat, nu și-a uitat casa părintească.

La lansare a vorbit și președintele PNL, Vitalia Pavlicenco, cea care a spus că oamenii trebuie să voteze fără frică, să îi taxeze pe cei care au fost în funcții și nu și-au onorat obligațiile, dar să fie exigenți și față de noul primar.

Serviciul de presă al PNL

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Vitalia Pavlicenco

Vitalia Pavlicenco

Preşedintele PNL. Născută la 29 octombrie 1953, Grinăuţi-Bălţi, Republica Moldova Contacte: 069111682, 069119118, tel.german – +491605702646 Distincţii: Ordinul Naţional al Romaniei „Pentru Merit” în grad de Comandor Starea civilă: căsător...

Ultimele articole