Candidatul lui Renato Usatîi a început manipularea electorală. Contraziceri între membrii Partidului Nostru!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Renato Usatii, Nicolai Grigorisin, PN, Partidul Nostru, Balti, alegerii,

  În campania electorală, unii politicieni sunt ca nişte prostituate care pretind că sunt nişte maici. În Republica Moldova acest fenomen este extrem de întâlnit, anume din acest motiv în ultima perioadă scade și numărul de alegători prezenți la vot.
De faptul că Renato Usatîi este un balabol recunoscut în întreaga țară, cred că nu mai trebuie să reamintesc, însă iată că boala sa este transmisibilă. Cel mai probabil virusul s-a transmis prin bani și candidatului său, Nicolai Grigorișin, care defapt este și cumătrul lui Usatîi.
  Deoarece campania electorală este în toi, ca și alți  candidați, candidatul PN la primăria municipiului Bălți a început a veni cu promisiuni electorale, la fel cum promitea Serafim Urecheanu chișinăuienilor pensie de 400$, sau cum Usatîi garanta că va rezolva problemele bălțenilor. Într-un video postat de Renato Usatîi, pe lângă promisiunile ridicole, Grigorișin amintește și de unele lucrări mărețe ale cumătrului său și anume de 30 terenuri de joacă pentru copii. Aceste cuvinte pot fi auzite și în video:

Николай Григоришин – НАШ кандидат! Бельцы- НАШ город!

Николай Григоришин – НАШ кандидат! Бельцы- НАШ город!

Опубликовано Усатыем Ренато-Renato Usatii 23 апреля 2018 г.

Dacă urmărim atent, fără nici un fel de editări, cele 30 de terenuri răsună puternic, însă unii membri foarte activi ai Partidului Nostru îl contrazic pe Grigorișin. Într-o postare de pe facebook, membra PN, Marina Negară, cu toată responsabilitate spune că Usatîi a ,,dăruit” orașului 10 terenuri de joacă și nicicum 30, așa cum spunea anterior în video Grigorișin.
  Cine spune minciuni?
Să fi făcut Marina Negară această postare acum un an sau în orice moment înainte de a publica Usatîi spotul electoral al lui Grigorișin, poate că se reușea de construit acea diferență de 20 de terenuri, însă după cum vedem, postarea e făcut acum câteva ore.
Suntem manipulați, sau mai bine zis, cei din Bălți sunt duși de nas, deoarece mafia nu dorește să piardă puterea asupra capitalei de Nord.

P.S. Și dacă totuși Grigorișin cunoaște 30 de terenuri, care sunt adresele lor?!
P.P.S. #Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole