Când prim-ministrul este hoţ, statul încotro se-ndreaptă?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ştiţi care-i culmea hoţiei?

Să furi de la magazinul penitenciarului!!!

***

Acum dacă să luăm lucrurile în serios, nu mi-a venit să cred, ce am citit week-end-ul ista în presa online. Cică microbuzul dăruit acum doi ani de ex-premierul Filat, familiei cu mulţi copii a fost neplătit de către guvern.

Şi ăsta se mai vrea înapoi premier??? La dubă cu el. N-ar fi şocant, dacă şi cele 50 mii de dolari dăruite anul curent fetiţei cu ficatul bolnav, ar fi luate de la vreun businessman, ca vreun fel de taxă.

În fine, nu mai ştiu ce să cred despre fosta guvernare. Despre acei care au venit cu promisiunile măreţe – Moldova fără sărăcie, fără contrabandă, fără hoţie, etc. E dureros oameni buni, dacă ăştia reprezintă democraţia şi viitorul. E dureros, dacă ăştia ne mai conduc vreo doi ani…

Oare ce-ar mai zice acum Timofti, despre împăcarea liderilor AIE şi revenirea lui Filat la guvern. Ar mai flutura cu Constituţia deasupra capului? Ca fost jurist, oare cum înţelege domnia sa, asemenea “ecuaţii”? Ecuaţii de nu mai ştiu ce grad şi cu câte necunoscute…

Concluzia mea e că în ultimii ani, guvernul Filat a furat cât toate celelalte în 20. Probabil, şi-o învăţat foarte bine lecţia. Deci să ne ferească D-zeu de o revenire a acestuia. Am ajunge într-un colaps economic greu de revenit. Am ajunge gheata sau poate chiar “şiretul” economic al Europei.

Aşadar, după toate aceste dezvăluiri, alegerile anticipate nu numai că sunt necesare, dar şi binevenite. Numai de s-ar învăţa oamenii să nu mai voteze hoţi, mincinoşi, oligarhi şi mafioţi.

P.S. Acum stau şi mă-ntreb, dacă apartamentele sportivilor medaliaţi cu argint la olimpiadă sunt plătite? Sau se vor trezi sărmanii oameni peste câţiva ani cu sechestru pe apartament?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole