Buza umflată și ochiul vânăt, de politica bătăușă vorbesc

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Săracul Lupu, nu poate el să-și facă mânza cum ar dori, și încă dreptate nu are. A dorit să se dea mare pacifist în fața ambasadorilor acreditați în Chișinău, cu care s-a întâlnit, dar nu i-a stat bine scufia bunicii în acea zi, și a picat testul.

Nu sunt susținător al lui Filat, dar modalitatea lui de a coordona lucrurile și de a avea grijă de Guvern e foarte eficientă, totul e pus la punct.
Lupu, însă, nu știe cum să-și evidențieze fiecare prezență, făcând și ședințe în Guvern, deși el e președinte al Parlamentului, și interimar al țării, adică treaba lui la Guvern e doar să-l viziteze pe Filat cu câte o bere, nu să facă autoritate.
Dar spectacolul ce l-a creat atât cât premierul a fost plecat a fost nasol. Cum s-ar spune, cât pisica nu-i acasă, joacă șoarecii pe masă, și Lupu a dansat, și sub masă, și pe ea, și printre farfurii.
Cineva e nemulțumit de numărul mic de probleme pe care le are? Ok, hai să-i mai facem altele!

Lupu dacă și-ar căuta de Parlament și de treaba sa, ar fi un model de președinte, dar el, calcă prin străchini.

Să fie sănătoși toți deputații și politicienii, și să nu ne conducă, că nu suntem turmă de vaci, dar să aibă grijă de țară! Să trăiți!

Și pe blog.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii