Bravo lui Chirtoacă, l-a pus la loc pe Blega

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Nu credeam că voi scrie un articol cu titlu de laudă al vre-unui exponent al puterii actuale.
Dar acum acesta chiara merită un cuvînt de susţinere pentru situaţia concretă care a avut loc recent.
Pe scurt: un grup de cetăţeni din sectorul Buiucani a venit să protesteze şi să huiduie un pic primăria pentru o anumită problemă de care s-au adunat multe (construcţii ilegale, vînzări de terenuri etc.). De această situaţie a profitat Maia Laguta care a venit să mai ţipe un pic dar şi un personaj arhi-cunoscut, un fel de măscărici al vremii şi al presei numit Blega (Brega Oleg).
Măscăriciul acesta Blega este unul care se ţine doar de prostii: urlă aiurea pe la ambasade spre susţinerea homosexualilor, intră în Biserică şi provoacă lumea, înjură acolo, se leagă de oameni pe stradă etc. Despre Blega ştiu mulţi şi mulţi spun că acesta caută o bătaia cum se spune o caută cu lumînarea.
Păi iată acest personaj parcă rupt din romanele cu proşti şi clovni a venit în Primărie să mai facă spectacol de prost gust să mai scoată lumea din sărite şi să mai provoace pe cineva ca apoi să arate pe saitul său Fricoşi.TV ce mare erou e Blega.
A venit şi la Chirtoacă să-l sature (mai popular să-l z…scă), însă acesta n-a căzut în plasă şi i-a răspuns pe măsură punîndu-l la loc. I-a dat de înţeles că ar merita o bătaie pentru ceea ce face acesta. Bravo lui Chirtoacă pentru aceasta.
Eu cred că primarul prinde deja să înţeleagă ce înseamnă funcţia sa şi că spectacolul cu presa trebuie lăsat pe planul doi iar pe prim plan să fie rezolvarea de probleme. Merge pe o cale bună şi deja înţelege că nu e aşa de uşor şi spectaculos totul.
Jurnaliştii ar trebui să respecte un cod deontologic şi cele mai simple norme de comportament.
Iar guvernării şi primarului îi doresc spor la treabă.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Sergiu Ungureanu

Sergiu Ungureanu

Născut în Ţara Moldovei. Activ, hotărît, interesat de fenomenul politic în Moldova şi în lume. Am un acutizat simţ al dreptăţii şi vred că libertatea şi adevărul trebuie să domine peste tot. Creştin ortodox precum toţi înaintaşii mari care au ap...

Ultimele articole