BOP-ul arată că locul lui Vlad Filat este la pușcărie!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Barometrul Opiniei Publice, prezentat astazi de catre Institutul de Politici Publice, arata starea de spirit a poporului basarabean, precum si locul definitiv al politicienilor.

Evident, pentru mine este foarte interesant sa studiez ascensiunea si caderea lui Vlad Filat, fostul premier demis pentru fapte de coruptie si trafic de influenta. BOP-ul arata ca locul acestui politician nu este in Parlament si ca ar trebui mutat cu tot cu fotoliu undeva intr-o inchisoare, unde sa raspunda pentru toate faptele sale.

Daca pana acum eram o mana de oameni care spuneam ca politicianul a bagat mana prea adanc in buzunarul statului, acum peste 42% din populatia tarii spun acelasi lucru. Este ceva ce nu mai rastorni cu nimic. Convingerea oamenilor este mai puternica decat toate felicitarile de la “Al vostru Vlad!”.

Rezultatele sundajului nu sunt cifre la intamplare si nici cai verzi pe pereti. E realitatea culeasa din orasele si satele Moldovei, care este una sincera si deloc de neglijat.

Este imbucurator faptul ca poporul incepe sa inteleaga cine sunt actorii politici care ne fura in plina zi, la lumina soarelui. Doar prin aceasta intelegere vor deschide ochii si vor da aprecieri cuvenite celor care se arunca in campanii electorale cu fel de fel de promisiuni, iar prin dos, cu doua zile inainte de alegeri, fura miliarde de lei din fondul Statului, bani ce puteau sa mearga la dezoltarea tarii. Cu 20 miliarde de lei faceai multe lucruri bune in aceasta tara mica.

Stiu ca unii vor lansa speculatii asupra sondajului, insa vin alegerile locale, de unde vom culege rezultate reale, care la sigur nu vor fi mai diferite decat rezultatele sondajului de azi.

Moldova, in sfarsit intelegi cine este hotul care te fura! Felicitari!

Comentarii