Blocul Acum format din 3 partide si jumate si arta manipularii

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Nu a mai ramas mult pina la ziua votului.
Cetatenii proeuropeni si proromani au mai multe oferte de la partidele care doresc sa fie votate.

Blocul  Acum format din 3 partide si jumate, adica din reprezentantii PAS, PPDA, PLDM si unii din PL, indeamna sa fie votati doar ei, declarind ca celelalte partide si candidatii independenti ar fi spoileri.

Pe de alta parte, Chirtoaca Dorin si PL, dar si unii candidati independenti, indeamna alegatorii sa  voteze doar partidele si candidatii unionisti.

Calin Vieru, candidat independent pe circumscriptia nr.33, a declarat ca in spatele Blocului Acum s-ar afla oligarhii Filat, Topa si Platon.

Iar recent, la o dezbatere tv, vice presedintele PAS, Popsoi, a venit cu o declaratie care confirma ca Blocul Acum este o constructie temporara, destinata doar de a duce in Parlament citeva componente , care de fapt sunt ghidate de interese de razbunare politica ale unor oligarhi.

Asfel Popsoi a declarat: „Posibil să fie două fracțiuni separate sau chiar trei, pentru că este și componenta societății civile, alte partide”.

Aceasta marturisire sincera, echivaleaza cu recunoasterea faptului ca acest Bloc este o strutocamila, o adunatura de partide si personaje care au in spate interesele unor personaje dubioase.

Iar in cazul viitoarei fractiuni a PPDA si PLDM, unii experti declara ca acestia ar putea face alianta cu PSRM-ul lui Dodon si Putin.

De ce sa votezi  Blocul electoral Acum, care minte doar pentru a lua voturi si se va destrama imediat dupa alegeri?

(Video) Vicepreședinte PAS la TV8: Blocul ACUM se va destrăma în două sau trei părți, imediat după alegeri!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii