Binomul PAScuDA îl umilește pe Gheorghe Petic

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cel mai mare susținător al PPPDA, Gheorghe Petic,  a fost reținut la jumătatea lunii octombrie a anului trecut. El a fost ridicat de polițiști din fața primăriei din Ungheni, fiind suspectat că ar fi violat o femeie. Și dacă probele sunt împotriva lui, el continuă să pledeze nevinovat, deși după biografia acestuia, e greu de crezut că e nevinovat. În prima perioadă de arest, o parte din puținii colegi de partid îl mai vizitau, însă acum, l-au lăsat în voia sorții, fie că n-au nevoie de un infractor (lăsând la o parte prezumția nevinovăției), fie că finanțatorii au impus alte persoane în liste, fără a ține cont de ,,cei cu demnitate”.

Binomul PAScuDA îl umilește pe Gheorghe Petic… îl umilește în cel mai mizerabil mod.  Petic a fost inclus, într-un final, pe lista PAScuDA pe circumscripția națională, pentru alegerile parlamentare din 24 februarieȘi dacă alegătorul simplu s-a așteptat ca acesta să fie în primii zece, pentru că Petic chiar mereu a fost un membru activ și chiar agresiv, în folosul partidului, atunci finanțatorii PAScuDA au decis că Gheorghe Petic merită locul 33 pe lista națională, în locul lui Maxim Victor.  Pentru a fi mai înțeles, repet, LOCUL 33 = ZERO șanse de a ajunge în parlament și de a avea imunitate.

Până și coruptul trădător, Valeriu Munteanu, s-a ales cu o circumscripție, pe când Petic, doar a fost umilit…
Au dat cu piciorul în cei care și-au rupt cămașa pentru partid. Au dat cu piciorul în cei care au stat în ploaie și ger în PMAN. Au dat cu piciorul în cei care au avut încredere în PAScuDA.
Adevărata față a binomului abia se începe a arăta!

P.S. #Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole