Bin Laden trăiește. La Chișinău!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

—-Sașa Slusari, zice Andrei Năstase, problema cea mare e că deciziile pentru Maya le iau bandiții de pe loc și cei de peste hotare.

—Da, așa nu mai merge. Eu în jocurile estea geopolitice nu mă jioc. Andrii, dacă americanii vor să aibă aici antiamericanismul, atunci ei au să primească antiamericanismul aici!

—Dapcum!!! Americanii au să-l găsească pe Bin Laden aici. O să-l vadă viu și nevătămat! La sediul nostru!

Iată un fragment din discuția liderului PPDA și a adjunctului său, ambii candidați pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 cu numărul 1 și 2 pe lista partidului lor.

Aceștia au fost și sunt neînfricați, fiindcă Platon, Țopa, Lupcinski, Filat, Usatîi, Morari ot TV 7 & 8, Pro TV, Agora, Jurnal și alți NewsMakeri, prin  serviciile speciale rusești & lobbiștii americani plătiți de FSB, le stau în spate.

În față e Bin Laden Năstase și Maya, care joacă așa precum le dictează și plătește Platon și Țopa.

Investigația recentă referitoare la 500 000 dolari plătiți de Platon și Țopa pentru denigrarea guvernării Moldovei și sistarea susținerii financiare din partea FMI, dar și plata nedeclarată a  serviciilor de consultanță politică pentru Maya în alegerile prezidențiale (de circa 100 000 dolari),  arată clar că așa-zisa presă independentă+Maya+Năstase sunt pulbere și praf în ochii cetățenilor, aceștia fiind, de fapt, Mafie organizată în Lege.

Da, killerismul celor de la Pro TV, TV 7+8, Jurnal și celelalte surcele mediatice se înscrie perfect în activitatea de promovare contra plată mare a Mafiei FSB, al cărei exponent de bază era și este Platon.

Condamnat penal la mulți ani, însă aceasta nu înseamnă defel că Regele devalizării băncilor și spălărilor de miliarde ar dormi buștean în pușcărie.

FSB-ul nu-i dă drept la somn.

Bandiții de pe loc și de peste hotare, adică din Moscova, Frankurt și alte orașe veghează neîntrerupt.

A spus-o chiar Năstase pentru Slusari, un antiamerican și-un antiplahotniuc înrăit.

Care nici nu-și ascunde șovinismul și apartenența la lumea și mafia rusească, spre deosebire de PRO TV, post de televiziune românesc, adică european, care se arată a fi  parte integrantă a Mafiei rusești, antieuropene și antiamericane.

Asta cum, Românie?

Asta cum, CCA?

Asta cum, Procuratură Generală?

Oare nu e cazul ca acest post de televiziune să fie amplu monitorizat de către CCA, CNA și Procuratură, iar pentru torpilarea, contra plată, a cursului proeuropean al Moldovei, să-și ia tălpășița de-aici?

Ca și Jurnal, TV 7& 8?

Că celelalte surcele mediatice, chipurile europene și libere, se vor stinge apoi de la sine.

Fără mîngîierea financiară a lui Platon și fără binecuvîntarea politică a Mayei și-a lui Bin Laden.

Zis și Năstase!

Cei, care au misiunea de a arunca în aer întreaga Moldovă.

Altfel spus, să ducă la nebun sfîrșit ceea ce n-a dovedit nici tata Lupcinski, nici fiul lui de Mafie organizată Filat...

AUDIO/Năstase, a confirmat că în 2016, în spatele desemnării președintelui PAS, au stat clanuri mafiote

https://www.timpul.md/articol/investigaie-bomba-veaceslav-platon-i-a-asigurat-maiei-sandu-consultana-politica-la-alegerile-prezideniale-139124.html

https://www.timpul.md/articol/dezvaluiri-incendiare-%7C-platon-a-cheltuit-peste-jumatate-de-milion-de-dolari-americani-pentru-a-l-denigra-pe-plahotniuc-139130.html

https://www.publika.md/urmele-laundromatului-rusesc-lasate-in-staff-ul-maiei-sandu-dovada-si-cum-planificau-sa-arunce-in-aer-clasa-politica-de-la-chisinau-video_3031640.html

 

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole