Bendukidze i-a cumpărat Nataliei Propaganda, Lucinschii o ajută să facă propagandă, ce o leagă pe „distinsa” jurnalistă cu Maxim Gvindjia…?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Natalia Morari din ce în ce, devine tot mai agresivă şi nu-şi poate controla emoţiile în cadrul emisiunilor pe care le conduce. Mă refer şi la POJITICA şi la PROPAGANDA. Tot mai mult se evidenţiază „echidistanţa” acesteia şi „patriotismul” de care dă dovadă această revoluţionară. Aceiaşi bâlbâială o vedem şi la Boţan, care de ani buni tot se ţine ca o lipitroare de Morari. Nu cred că în afară de interes financiar îl leagă pe Boţan de Morari. Banul îşi face rostul şi interesul peste tot.

Cu vre-o două luni în urmă pe reţelile de socializare apăruse o informaţiei precum că Natalia Morari a primit sume importante de la omul de afaceri rus, de origine georgiană Kaha Bendukidze.

Bendukidze pentru Morari

 

Câteva zile în urmă, informaţia dată a fost confirmată chiar de Morari. Dânsa afirmă că cafeneaua Propaganda a fost deschisă inclusiv cu aportul financiar a omului de afaceri georgian, cu legături foarte strânse în administraţia de la Kremlin. Anul trecut acest miliardar a decedat în Londra. Deci şi datoria nu are cui s-o întoarcă. „Filantropia” miliardarilor ruşi este foarte bine cunoscută. Kremlinul are o slăbiciune – prin intermediul oamenilor de afaceri finanţează diferite proiecte de interes strategic pentru Federaţia Rusă. Un exemplu foarte interesant la acest capitol: – transmiterea cu titlu gratuit a Uzinei metalurguce din or. Râbniţa din proprietatea miliardarului rus Alişer Usmanov, guvernului regiunii separatiste de la Tiraspol. Adică, Kremlinul l-a „rugat” frumos pe miliardar să le de-a separatiştilor uzina ce ar putea să le fie colacul de salvare în situaţie de izolare economică şi criză financiară. Nu aş exclude că şi în cazul Nataliei Morari, acelaşi scenariu. Bani pentru a lansa o Propagandă pentru propagandă…

De alt om de afaceri Natalia Morari obţine spaţiu de emisie la un post de televiziune pentru emisiunea „Propaganda”, la fel pentru PROPAGANDĂ. Nu ştiu cum dar, Natalia Morari are undă verde la fel de fel de PROPAGANDE. La ce bun îi servesc ele? Mă refer şi la legăturile de „prietenie” cu diferite persoane odioase şi foarte contradictorii. Dacă cu Kaha Bendukidze a avut nişte relaţii de prietenie, dacă cu Chiril Lucinschii la fel are legături de „prietenie” şi colaborare prin intermediul postului TV controlat de acesta, atunci ce legătură ar putea fi dintre Natalia Morari şi Mahim Gvindjia…?
Vă întrebaţi cine este acest Gvindjia? Atunci încerc să vă zic. Mahim Gvindjia este un politician din regiunea separatistă Abhazia. Ba chiar a fost şi Mininistru al Afacerilor Externe a separatiştilor din Abhazia. Deci având o prietenie cu Bendukidze, Morari are şi relaţii de „prietenie” cu acest Gvindjia. Poate oare o simplă jurnalistă din Republica Moldova să prietenească cu indivizi de genul lui Bendukidze şi un separatist abhazian Gvindjia. Regimul din Abhazia, la fel ca şi multe alte regiuni separitiste din fostele republici sovietice sunt menţinute inclusiv militar şi financiar de Kremlin şi serviciile speciale ruse. Cât nu ar încerca cineva să-i lustruiască imaginea Natalie Morari, cu siguranţă nu are să poată să o „şteargă” de pecetea KGB-lui rus.
Interesant ce replică va aduce Natalia Morari în cazul dat? Cu siguranţă v-a declara că sunt nişte aberaţii şi tentative de denigrare a acesteia. Evident că va nega faptul că se cunoaşte cu ex-ministrul separatist de externe a Abhaziei, dar aceasta chiar nu contează şi nu valorează nimic, deoarece dovezile vorbesc mai mult ca declaraţiile şi aiurelile Nataliei Morari. Despre faptul că Natalia Morari a mai avut un „prieten” comun cu cei din administraţia Preşedintelui Putin, mă refer la Baghirov, s-a scris multe…

 

Comentarii

Veaceslav Burlac

Veaceslav Burlac

Am absolvit Colegiul de Medicină din oraşul Bender. În prezent fac studii la facultatea Business şi Administrarea Afacerii la Universitatea Agrară. Din 2001 sunt director a unei mici companii din Chişinău. Prin intermediul bloggului aş dori să înc...

Ultimele articole