Beata biată Dreptate și Adevăr!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Întrebarea cine a “ucis” Dreptatea și Adevărul devine din ce în ce mai retorică. De la mii de oameni în Piața Marii Adunări Naționale, pe ger șiplloaie, la o liniște mortal cu zero prezență pe timp comfortabil de primăvară-vară. A dispărut nemulțumirea oamenilor? Eu nu-și mai doresc o viață mai bună? Ba nu! Tot e pe vechi.

Doar că poporul s-a dezamăgit de cei care se consideră poporul. Cu vile de lux pe maluri azurii, cu reședințe în sctoare de lux din Germania și Chișinău. Cu o atitudine neo-liberală în materie de respectare a legislației Republicii Moldova și cu apucători, tradiționale, de gangsteri în relațiacu cei care nu li se supun.

O nouă dovadă. DOSAR PENAL! Un membru „DA” a fost prins în stare de ebrietate la volan, scrie www.publika.md.

Un membru al Platformei „Demnitate şi Adevăr”, în spatele căreia stau mafioţii Victor şi Viorel Ţopa a fost prins beat la volan. Potrivit emisiunii Unitatea de Gardă de la Canal 3, maşina lui Constantin Boişteanu a fost oprită de poliţişti, noaptea trecută.

Bărbatul a refuzat să treacă testul de alcoolemie pentru ce s-a ales cu un dosar penal.

Maşina lui Constantin Boişteanu, membru al Platformei „Demnitate şi Adevăr” în spatele căreia stau mafioţii Ţopa a fost oprită de poliţia de patrulare la ora 22 şi 40 de minute în sectorul Ciocana din Capitală. Acesta a refuzat să treacă testul de alcoolemie şi poliţia l-a escortat la Dispensarul de Narcologie.

În timp ce membrul Platformei „DA” se afla în sediul Dispensarului Narcologic, un bărbat, care îl însoţea, a încercat să intimideze reporterul de la Unitatea de Gardă. La ieşire din Dispensarul Narcologic Constantin Boişteanu a spus că din nou s-a opus legii şi a refuzat să facă testul. Pentru că a refuzat să treacă testul de alcoolemie, membrul Platformei „DA” s-a ales cu un dosar penal şi riscă amendă de până la 30.000 de lei cu privarea dreptului de a conduce maşina pe un termen de la 3 la 5 ani.

Nu e loc pentru mai multe de spus. Dacă acești inși, conduși de niște mafioți fugari, conduc băuți un automobil punînd în pericol propria viață și viața celor din jur. La ce ne putem aștepta la volanul țării?

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole