Barometrul avizat de otracii lui Filat…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Să fac analiză la toată aiureala celor de la BOP cred că nu se merită şi nu are rost. Cine plăteşte acela şi arvoneşte, mai ales în cazul dat. Am să încerc să vii prezint pe cei ce au avizat Barometrul Opiniei Publice 2015 şi de aici vă faceţi singuri concluziile cât de credibil este acest BOP…

Barometrul avizat de otracii lui Filat

Să începem cu Igor Boţan. Nici nu am să scriu multe. Nu se merită. Poza are să le spună pe toate. Unde ar  trebui să fie poziţionată Platforma lui Boţan atunci când el jurizează sondajul…?

Boţan şi Demnitatea

Următorul Anatol Ţăranu. Vă aduceţi aminte de TOP 50 pe care Politiconul lui Ţăranu le facea  cu ceva timp în urmă? Topul lui Ţăranu mai degrabă era numit topul PLDM-lui. În primii top 5 politicieni, neapărat 4 erau de la PLDM în frunte cu Filat. În topul partidelor neapărat pe primul loc era PLDM etc. Acuma după ce Filat este arestat pentru delapidarea Băncii de Economii, Ţaranu îşi continuă munca asiduă şi face imagine la făptura lui Filat cu numele de Platforma DA.

Victor Ciobanu. El mai este numit analistul de serviciu la Jurnal TV şi de la ziarulnaţional.md (un portal de ştiri a lui Vad Filat şi naşul acestuia). Dacă citiţi atent postările acestui „expert independent”, cu uşurinţă găsiţi răspunsul din ce cauză şi el este desemnat în juriul a acestui BOP.

Ciobanu

Analizând minuţios lista juriului fac concluzia, că ei au fost selectaţi pe criteriile de dragoste faţă de Filat şi Platforma DA.  Dar aici apare o întrebare logică: – Din ce cauză Filat distruge definitiv PLDM-ul? La ce bun măreşte ponderea Platformei DA, diminuând considerabil încrederea PLDM-lui?

Până laurmă, orice sondaj î-l scoate în evidenţă pe cel ce a comandat şi cine a plătit. În cazul dat vedem interesul ascuns a finanţatorilor Platformei DA de a o scoate în evidenţă şi a mări ponderea acestei bule de aer în societate. Ca mişcare de PR este poate că şi bună, dar defel utilă. Ştiţi care e cea mai mare întrebare: – Câtă valeriană şi sedative au administrat platformiştii atunci când au văzut rezultatele reale a le sondajului?

Comentarii

Veaceslav Burlac

Veaceslav Burlac

Am absolvit Colegiul de Medicină din oraşul Bender. În prezent fac studii la facultatea Business şi Administrarea Afacerii la Universitatea Agrară. Din 2001 sunt director a unei mici companii din Chişinău. Prin intermediul bloggului aş dori să înc...

Ultimele articole