Banda lui Năstase demonstrează că nu sunt capabili să colaboreze – doar să atace și să dezmembreze!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Candidatul unic pe extrema dreaptă devine un personaj din ce în ce mai iluzoriu. Pe cît de energici erau toți, atunci cînd strigau în gura mare că doar un singur candidat va salva Moldova, pe atît de arțăgoși sunt acum, în momentul în care trebuie să fie decis cine va fi acest Făt Frumos sau Fată Frumoasă!

Și în timp ce Maia Sandu se tot află în așteptarea unor soluții matematice, raitinguri din sondaje etc., Andrei Năstase e pus pe toate cele rele. Deja de cîteva săptămîini el aplică în comunicarea cu partenerii tactica testată în relația cu Usatîi. Atunci cînd ambii se puteau certa și împăca, chiar de cîteva ori pe zi. Năstase o tot pălmuiește pe Maia Sandu în văzul tuturor. Fie din dorința de a-și arăta supremația bărbătească, fie din considerentele lansării unui război civil în alianța extremei drepte. Cert e că exemplul artistului politic al oligarhilor fugari Țopa este preluat, din indicație sau inerție, și de păpușile acestuia.

Astfel, Alex Cozer și mașinăria www.independent.md, atît de dependentă de criminalii Țopa, nu încetează să genereze atacuri la adresa Maiei Sandu. Ba Alex Cozer o atacă în direct din oficiul său – Jurnal tv, ba o face prin intermediul mașinăriei sale de propagandă.

Într-un articol de azi despre cele zece porunci enunțate de Maia Sandu la lansarea în campania electorală  – http://independent.md/doc-cele-10-prioritati-ale-maiei-sandu-pentru-presedintie-nimic-de-alegeri-anticipate/#.V_tqJ_B97t4 – el pune un accent otrăvit pe “Totuși, printre aceste priorități nu se numără și provocarea alegerilor anticipate, o condiție solicitată de aproximativ 70% din cetățeni, potrivit ultimelor sondaje de opinie. De asemenea, internauții se întreabă de ce în acest angajament nu este menționat numele oligarhului Vladimir Plahotniuc”.

Se pare că a fost rugat de patronul său, Năstase, căruia i-a fost frică să o întrebe pe Maia la direct acest lucru. Sau i-a fost frică sau ambii comunică doar în cadrul emisiunilor unde sunt invitați. Dar timpul trece și în finalul campaniei, se vor trezi ambii, că toate aceste săptămîini le-au cheltuit pentru a se măsura cu candidatura și nu au făcut nimic pentru a fi votați de electorat.

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole