Bălți din nou sub manta de gunoi! Impotentul Grigorișin cere ajutor de la Pavel Filip.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Vechea problemă a capitalei de Nord a reînviat, iar aici nu mă refer la hoțiile începute de Usatîi și mafia sa, ci la problema gunoiului din Bălți, care ajunge la etajul doi… Deși a trecut aproape un an de când orașul este aflat în totalitate plin cu gunoi, autoritățile locale așa și n-au reușit să facă ordine, vorba autorului ,,плохому танцору что мешает”!

  Actualul primar de Bălți nu se deosebește mult de șeful său, adică de Usatîi, însă ultimul cel puțin cunoștea limba română.

În luna mai, Nicolai Grigorişin, a cerut ajutorul premierului Pavel Filip pentru depăşirea crizei gunoiului, atunci premierul a reacționat imediat și s-a implicat activ în curățarea gunoiului, însă se pare că acum istoria se repetă, iar capitala de Nord revine sub mormane de gunoi. Autoritățile locale au declarat recent că iarăși au probleme cu firma „Salubrity Solutions”, iar primarul impotent, ca un adevărat lider, începe a scrie o nouă poslanie lui Pavel Filip, pentru a cere ajutor.

Îmi dau seama că este scump să repari drumurile calitativ, deci poți să le acoperi cu nisip, însă să trăiești practic pe fecale, cred că nu admisibil. Totodată, cred că problema nu e în acel impotent Grigorișin sau în Balabolul Usatîi, ci în oamenii de pe loc, care trăiesc printre acei munți de gunoi, printre șobolanii din oraș, printre eventualele boli, dar care totodată votează prăpădiți.

P.S. Dacă totuși va ajunge vreo scrisoare la Pavel Filip, acesta iarăși va rezolva pentru o perioadă această gravă problemă, apoi iarăși și iarăși…
#Pace
 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole