Autobuze noi pentru Chișinăuieni

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Atât timp cât există o prietenie între Republica Moldova și România noi cetățenii vom avea de cîștigat, SMURD, autobuze școlare, caredeja au fost aduse la Chișinău.

Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva în relația dintre Chișinău și București. Susținerea reciprocă care o avem cu România este în favoarea noastră.

În total, au fost donate 100 de microbuze pentru şcoli, trei autobuze pentru teatre şi 35 de automobile altor instituţii publice din Moldova.

În ultimele 15 luni am fost sprijiniţi să găsim soluţii moderne pentru probleme din diverse domenii: educaţie, cultură, medicină etc. Sunt elemente concrete de susţinere fără precedent.

Cele 100 de microbuze sunt destinate pentru gimnaziile şi liceele din toate raioanele, în sprijinul modernizării sistemului educaţiei şi vor asigura transportarea sigură şi comodă a elevilor la şcolile în care studiază.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole