Așteptați ce-o zice Fiscu’

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Aseară, după ce instanța de judecată a INvalidat mandatul de primar general al lui Năstase, zdrențele presei lui Filat, ce-l acoperă acum pe Usatîi și Platon, contra plată mare, bineînțeles, au început a publica același material: CV-ul și averea judecătoarei care L-A LIPSIT pe iubitul nostru primar Andrei Năstase de mandat!

Cum să fie lipsit un om de ceva dacă nu a avut mai întîi acel ceva?

Ca să fii lipsit de un mandat trebuia mai întîi să ți-l aprobe, să ți-l valideze instanța de judecată.

Sună a manipulare(termen tare preferat de ziaristele bătrîne, cu nepotolite  pofte), sună a killerism la comandă această metodă de A FI a presei de bălegardă, chipurile: independentă, care atunci cînd era Ghimpu președinte a fost cu el, a primit ordine de la el și nu numai, apoi a ciugulit și din palma lui Filat, apoi, delegîndu-și membrii  în CCA și CO, a mîncat și din covata PD-ului…

Atacul în haită(presă scrisă+televizată) le este atît de drag și aducător de bucurie, încît nu s-au dezis de el nici aseară.

Despre faptul că Năstase, idolul și patronul lor, spiritual, evident, a încălcat flagrant Codul Electoral aceștia nu turuie nici un cuvînt.

S-au făcut că nici n-au văzut cum Teleleu-Năstase al lor era susținut de oameni politici de peste hotare, fapt absolut interzis de Codul Electoral!

S-au făcut că n-au văzut nici propaganda electorală a echipei lui media din cele două zile, în care această propagandă/agitație/publicitate  e absolut interzisă!

Off, Năstase, Năstase…

Deja omul își completase lista cu viceprimari, consilieri, șefi de Direcții, unde și papagalii săi din așa-zisa presă liberă, suverană, echidistantă și încă independentă de Plahotniuc, aveau cîteva posturi de condus.

Posturi cu cont, ștampilă și buget de sute de milioane de lei.

Acum ați înțeles ce fel de presă l-a legănat pe Ghimpu și pe Filat, iar acum i-o leagănă lui Năstase, Platon și Usatîi?

Ca și Olguța Roman, de cîndva, care tot reprezentantă de seamă a presei de la una din televiziunile celui condamnat era…

De Lucinski v-aduceți aminte?

Acești presari(de la cuvîntul: a presa, a face presiuni) sunt frați și surori cu Năstase, cel care zice că judecătoarea Berdilă trebuie să facă pușcărie!

Nu aduce a NKVD această declarație a unui veleitar cu avere și fără CV, de care nu se agață presa despre care vă spun?

Nu seamănă a lucrare KGB-istă această hotărîre de tip stalinist de a-l împușca pe cineva fără a fi judecat, fără a se apăra într-o instanță, cît de neliberă ar fi aceasta?

Mai ales s-o împuști pe-o femeie, tu pretinzînd că ai soție și copii?

Andrei, tî cio, s krîși upal snova?*–i-a zis Renato din FSB. Lasă femeia în pace, ai ce ai cu Plahotniuc…

Dar primarul neprimar nu-l aude. El crede numai în ceea ce urlă în haită presa buzunarelor lui. El uită că trebuie judecat, nu împușcat, zicem noi, cel care a încălcat flagrant Codul Electoral și s-a autoproclamat primar, contrar legii.

Și încă ceva…

De aseară și pînă azi nimeni n-a atras atenția la o știre, care îi poate dizolva și partidul lui Năstase, și-l poate trimite să-i țină de urît tatălui său spiritual, Vlad Filat.

Comisia Electorală Centrală a trimis un demers către Inspectoratul Fiscal Principal  de Stat ca să verifice proveniența mijloacelor financiare ale tuturor concurenților electorali din campania pentru alegerile locale.

Și dacă se va stabili că partidul lui Năstase, în concubinaj politic cu Maya,  a primit bani de peste hotare, ce vor spune atunci presarii lui?

Tot că Opoziția e în pericol?

Tot că Republica Moldova este un stat capturat?

Tot că presa răsliberă, răsindependentă, răsdemocratică  și fără avere, ca și politicienii pe care-i slujește, are dreptate în veac?

Sau că e timpul să nu-i mai susțină pe toți penalii din politica moldovenească?

Oare chiar nu e timpul, hăitașilor?

 

 

*-Andrei, tu ce, iar ai căzut de pe acoperiș?(traducere din limba rusă).

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole