Zi istorică!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Am depus primul document la Ministerul Justiției, înțelegând că există oameni care vor face totul ca partidul nostru să nu fie înregistrat.

Cu două săptămâni în urmă, în unul dintre interviuri, am spus că vom numi formațiunea „Partidul Victoriei”.  În aceeași zi, acei care conduc țara, au furat această denumire. M-am gândit mult cum să numim un partid care va uni întreaga țară, îi va uni pe acei de la care a fost furată patria, viitorul și libertatea. Și iată care este denumirea cu care vom întoarce tot ce ne-a fost furat – „Наша Партия” sau „Partidul Nostru”.

Partidul Nostru este partidul fiecăruia dintre noi, iar noi suntem mulți. Suntem o țară întreagă și Partidul Nostru va învinge, pentru că puterea este în adevăr.

Dușmanii noștri vor acumula la alegeri cât vor putea, iar noi – cât vom dori!

1621945_674341235941799_226480971_n

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Renato Usatîi

Renato Usatîi

M-am născut pe 4 noiembrie 1978 în or. Făleşti, Republica Moldova; Am absolvit Facultatea de Limbi Străine a Universităţii de Stat din Bălţi „Alecu Russo”, or. Bălţi, Republica Moldova; 2000-2001 – supervizor la Aeroportul Internațional Chișinău, R...

Ultimele articole