Artistul Andrei Năstase își continuă “monologul” politic

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

După lanțul de scandaluri și crime, legate de Andrei Năstase, care au ieșit la iveală în ultimul timp, acesta, se pare, este tot mai insistent în căutarea soluțiilor pentru a părăsi arena politică de la Chișinău. A încercat să facă alianțe cu forțele proruse. A încercat să inducă în eroare forțele extremiste de dreapta prin jocul de-a candidatul comun. Acum, a venit cu o nouă provocare.

După ce a tot vorbit de candidați și fronturi comune,  acum a revenit la ideia napoleonistă de a ocupa de unul singur olimpul politic.

Modestia lui Năstase răbufnește din nou ! Se consideră un candidat potrivit la funcția de președinte, scrie portalul www.hotnews.md. Această sursă de informare de la Chișinău,menționează că „Modestul” lider al Platformei Civice „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase se consideră un candidat potrivit la funcția de președinte al Republicii Moldova. Asta după ce și anterior a spus-o de mai multe ori că și-ar dori cea mai înaltă funcție în stat. Or cum s-a mai exprimat el în trecut, „ce soldat nu vrea să ajungă general”.

Agenția Infotag scrie, cu trimitere la ultimul apel al lui Năstase, că liderul DA este convins că va putea fi președinte și va putea crea o echipă competentă, iar sarcina sa principală, potrivit apelului, este „de a elibera ţara de sub actualul regim oligarhic și criminal”.

Andrei Năstase a promis că „va face tot ce este posibil ca să obțină încrederea poporului cu care împreună să poată scăpa ţara de regimul Plahotniuc și să nu admită revenirea regimului criminal”, scrie Infotag.

Dacă este adevărată informația vehiculată în presă că negocierile privind selectarea candidatului unic se desfășoară cu scântei, pe motiv că PAS și PLDM fac front comun pentru a fi selectată Maia Sandu, atunci mesajul lui Năstase poate fi tratat ca o frustrare personală sau o frustrare a Platformei DA și a Țopilor.

Unii experți sugerează că Năstase a intrat în perioada campaniei electorale preliminare sau a așa-numitor „Primaries”, iar fundalul informațional despre Năstase din ultima perioadă, inclusiv vizita sa la Washington, au fost „forțate” pentru a aduce vizibilitate pozitivă liderului DA, precum și de a-l arăta ca fiind un candidat mai popular decât Maia Sandu care se bucură de o mai mare vizibilitate în mass-media.

Năstase și Usatîi sunt pricipalii factori distabilizatori din forțele de stînga și de dreapta. Unul și altul reprezintă mai mult componenta comică a politicii, prin gafele sale. Dar, mai reprezintă și componenta criminală, ambii fiind finanțați din surse obscure. Fără doar și poate că ambii for fi aruncați de eleectorat la gunoi. Pînă atunci, acest tandem, creat de forțele secrete ruse, ne distrează cum pot ei mai bine.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole