Aritmetica postelectorală – toți contra PDM.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Fițuica semnată astăzi de șomerii din blocul #amuș nu este decât o prosteală preelectorală pentru plebe, precum au fost și filtrele de integritate. Este mai mult decât clar că nimeni, cu excepția PDM, nu-și dorește liniște și pace după 24. Ah da, prin fițuica semnată somerii cică se obligă să nu facă alianțe cu nimeni (chiar cu nimeni din cei care trec în parlament). Să fim serioși, blocul lor ne-a servit doar gogoși precum că Maia n-a fost membru PLDM, că platforma DA n-o să fie partid, dar până la urmă i-am văzut aliați cu Dodon și Usatîi în 2016. Ecoul acelei alianțe neformale este viu și astăzi și fiți siguri motivând ca și-n 2016 ei o să acționeze concertat cu oricine în detrimentul unei aliațe pro-europene alături de Partidul Democrat.

Mai mult, blocul șomerilor spune oamenilor verde în ochi că ei o să fie în opoziție (deci înțelegând cât de puțini o să-i voteze) astfel pledând din start pentru instabilitate și haos, adică anticipate. Adică încă un an în care nu se face absolut nimic, în caz că ați uitat. Totuși, aici trebuie să ne bucurăm că bugetul pentru 2019 au avut grijă democrații să-l voteze incluzând toate cheltuielile pentru majorări, reparația drumurilor, prima casă și alte proiecte. S-au pregătit. Dar ce ne facem dacă nu se rezolvă totul în 2019?

La ce bun să-i votezi pe cei care din start anunță că n-o să ridice un deget pentru a asigura stabilitatea și ordinea în țară? Sunteți gata să mai pierdeți ani pentru a satisface interesele politice, economice a celor care stau în spatele blocului șomerilor? Dacă mai  credeți și astăzi (după ce s-a confirmat că Maia în 2016 cerea bani de la Shor, că Țopii cu Platon bagă bani în ACUM și nu doar pentru a-și regla conturile cu Plahotniuc, că tot PLDMul și mulți jurnaliști și ongiști sunt complici la frauda bancară) că la baza acțiunilor lui Năstase și a Maiei stau principii și valori sau cumva grijă față de cetățeni, am o noutate proastă pentru voi: sunteți naivi 3.14zdeț!

Concluziile vă aparțin.

Pace!