Apoi eu cu cine votez, dragii mei?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Fraza obişnuită, devenită clasică, datorită lui Caragiale, este valabilă şi pentru scrutinul electoral de duminică.

Miza este de doar un an de zile, dar cu toate acestea doritori de a fi primari-efemeri sunt cîtă frunză şi iarbă-i pe Văile Prutului.

Eu, personal, pentru cît dezmăţ s-a proliferat în Primăriile Chişinău şi Bălţi n-aş mai alege nici un bărbat în fruntea acestor două municipii.

—E timpul femeilor!–aud un glas, care mă înduioşează.

—Al căror femei este timpul?–îmi permit să întreb.

—Ce, eşti orb şi tu, ca ceilalţi?–mi se răspunde tot cu o întrebare. Chiar nu vezi că doar Radu şi Can merită să acceadă la acest foooooooarte important post de demnitar public?

Recunosc, pînă acum nu prea vedeam. Mă luam şi eu după instinctul de turmă al societăţii şi alegeam numai paraşute politice la cîrma Chişinăului.

Pînă duminică însă mai este timp.

Voi da foc pliantelor aşa-zisei opoziţii Dadaiste, de mucava, şi în cabina de vot va trebui să ţin cont de părerea celui ce m-a trezit la realitate.

Adică voi alege dintre două femei numai Una.

Una şi Bună, care să pună capăt dezmăţului economic, social, cultural şi juridic din Chişinău.

Dezmăţ, care a durat 10 ani, dacă nu luăm în consideraţie veacul în care s-a plimbat pe aici şi-un Urechean.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole