Apel către

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Apel către clasa politică de 50+

Dragă clasă!

Tu ești cea care te lauzi că ne-a făcut independenți. Tu ești cea care în anii 90 ai preluat conducerea. Tu ai avut un vis.

Orice om înțelege că un stat nu se schimbă de azi pe mâine, astfel că Republica Moldova anului 2012 este creația începută de tine încă de acum 20 de ani. Zi de zi, an de an, tu ești cea care a adus acest stat în anul 2012. Prin ’90 erai în floarea vârstei și ai făcut țara după chipul și asemănarea ta. Aveai cam 30 de ani și erai în plină putere și creativitate. Puteai să faci din acest picior de plai o bijuterie. Moldova de astăzi este în exclusivitatea așa cum ai priceput tu că trebuie să fie o țară. Cu bune și cu rele. Ai pornit spre est și spre vest. Te-ai încurcat cu limbile. Ai vrut să împaci capra și varza și lupul. Ești mulțumită de rezultat ?

În anul 2012 Republica Moldova încă are armată rusă pe teritoriul său. Mulțumesc pentru independență. Dacă mă uit la metodele celor care conduc sunt prea puțini cei ce merită să fie numiți oameni de stat. Mulțumesc că ai știu să crești o generație. Elveția era visul tău. Poate deoarece acolo se organizează câte o electorală la fiecare 9 luni. În ultimii ani ai reușit. Mulțumesc pentru vise.

De azi înainte te rog doar să nu mă încurci. Nu-mi plac schemele tale. Ai avut la dispoziție 20 de ani să demonstrezi că ești capabilă de ceva. Pe bune, 20 de ani! Eu și cei de vârsta mea știm prea bine ce trebuie să facem de azi înainte și tot ce ne trebuie este să stai deoparte, cuminte.

dancaranfil.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii