A apărut postul Killer TV? Numai unul?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De la un timp unele televiziuni ar trebui să-și modifice titulatura în Killer TV.

Fiindcă sunt finanțate de… finanțatorii killerilor din pușcării.

Recentele înregistrări ale lui Proca și Druță au demonstrat cu lux de amănunte că Moskova, în direcția Moldova nu mai mizează pe foști activiști de partid comunist, gen Lucinski sau Voronin, nici pe diplomați, gen Pasat, ci pe bandiți și ziariști din presa scrisă, Radio și TV, racolați de KGB/FSB.

Priviți Jurnal TV, Pro TV, TV 8, ascultați Radio Europa Liberă, citiți toate gazetele de investigație  și spuneți-mi de nu am dreptate.

Culmea e că gazetele, televiziunile și radiourile finanțate de SUA +UE acceptă și banii Moskovei, care e antiUE.

Culmea e că anume ele și l-au creat și menținut lider politic pe Filat, apoi pe Renault Usatîi, apoi pe Năstase și Sandu.

O duplicitate fără egal!

Banii, după acești presari, nu au miros, nici culoare politică, important e ca ei să fie mulți.

Cît mai mulți și în permanență!

Dacă opoziția și PN au ajuns să-l nască pe killerul Proca și să-l propulseze  drept principal demolator al lui Plahotniuc, atunci eșecul lor este unul profund lamentabil.

Dacă opoziția și PN au epuizat orice argumente logice pentru a-l învinge pe Plahotniuc în alegerile din 2018 aceasta nu înseamnă defel că trebuie scoși toți killerii din pușcării și băgați la emisiunile televiziunilor conduse de killeri mediatici.

Frați și cu dracul, și cu toți ucigașii de oameni, pe care-i aplaudă și îmbrățișează în văzul tuturor.

De la ecranele lor… democrate!

Duhnind a pseudoDemnitate și antiAdevăr.

De unde gura păcătosului Proca adevărul grăiește, spunînd: „Este foarte simplu să-l dai jos pe un politician, îi bagi un omor, sau cum în cazul meu, un om cu antecedente penale, un criminal care să-l murdărească. Iar după asta e foarte simplu, dezvolți subiectul cum vrei.”

Vai de tine, sfîrtecată  Țară a Moldovei, în care killerii de oameni se pupă cu killerii media, iar această pupăciune a lor e transmisă de toate posturile lor din dotare.

În direct!

Doamne, Ferește-ne  de o așa rîvnită guvernare de ucigași, care se mîndresc cu ceea ce au făcut, dînd omorurile lor, realizate la comandă, drept exemplu pentru copii și părinți.

Noapte bună, Moldova!

Stinge Killer TV dacă nu dorești să te transformi într-o țară de ucigași.

În care copiii își omoară părinții, părinții—buneii, dar vinovat de toate acestea este  numai și numai Vlad Plahotniuc.

După Killer TV.

Evident.

 

Vine „Steaua Chişinăului–Steaua Moldovei-2017!”

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole