Andrei Neguta a scris cerere de demisie din PCRM. Trece la socialisti?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Fostul ambasador al Moldovei in Rusia, membru al Comitetului Central al PCRM, Andrei Neguta a scris cerere de plecare din PCRM, probabil suparat pe politica partidului si de indepartarea PCRM-lui de Rusia, tot mai accentuata.

Se pare ca Neguta nu a ramas in afara politicii moldovenesti. Chiar astazi a participat la Sedinta Consiliului Republican al Partidului Socialiatului, condus de Igor Dodon. Nu exclud ca ar putea fi inclus si pe lista pentru alegerile parlamentare, unde ar putea ocupa un loc de frunte, alaturi de Dodon, Ceban, Greceanii.

Probabil noua alegere a lui Neguta este alimentata de apropierea puternica a socialistilor de conducerea Rusiei, precum si deschiderea fara precedent a tuturor usilor de la Kremlin pentru socialistii in Moldova.

Asadar, suntem in fata unei noi plecari din PCRM, dupa cele rasunatoare. Neguta este fara indoiala o noua pierdere pentru Voronin si pentru partid. Sa pierzi un om care te-a reprezentat in Rusia este o pierdere a unei iesiri catre acea tara. Neguta are relatii bune in Rusia si vor fi folosite deja pentru socialisti.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii