Andrei Năstase. Stop Fals!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Minciunele sunt direct legate de nivelul de împlinire al persoanei. Cu cît persoana este mai puțin împlinită și mulțumită de propria viață cu atît va minți mai mult. Acest lucru este legat de stima de sine. Psihologul Robert Feldman afirmă că : ”De îndată ce oamenii află că stima lor de sine este amenințată, imediat încep să mintă la niveluri din ce în ce mai înalte”

Aici desigur m-am referit la ”eroul paporului” Andrei Năstase, care în timpul emisiunii Alb&Negru, nu a ezitat să-și demonstreze talentul.
Eu, fiind un cetățean al Republicii Moldova, privind emisiunea Unimedia mi-am dorit să aflu și eu răspunsul la o întrebare, ce ține de sumele de bani din conturile mamei sale.

Năstase crezînd că-l urmărește o mulțime de oameni, chiar dacă în realitate îl urmărea vreo 30 și dorind să-și creeze o imagine pozitivă în fața auditoriului, a eschivat de la un răspuns concret. Dar eu vreau să-i reamintesc acestui ”domn”,  despre faptul că  în perioada 2009-2013 pe conturile Anei Nastas de 77 de ani (mama lui Andrei Năstase) a fost transferată suma de 101 mii de euro. Banii de proveniență necunoscută au venit de pe conturile companiei Țopilor AERO FLIGHT LIMITED. Faptul că pe contul mamei sale se afla așa sume impunătoare de bani, a recunoscut chiar și el anterior, în timpul emisiunii de la N4. Potrivit lui Năstase a depus acești bani pe conturile a două persoane la care ține mult – mama și soacra, asta chiar dacă mama sa declara la un post de televiziune că nu știe nimic de acești bani și că în genere este nevoită să economisească din pensie pentru o intervenție chirurgicală. (aici).
O altă ”cotletă” a lui Năstase a declarat că nu e implicat în spălări de bani, dar o investigație demonstrează implicarea lui Năstase în spălările de milioane a nașului Victor Țopa. (aici)

O altă minciună spusă de acesta la finele emisiunii este că niciodată nu a avut treabă cu banul public, dar a uitat ce a declarat la începutul emisiunii că primește 11.000 lei lunar de la stat. DA! De la acel ”stat capturat”.

Dar nu am fost surpins cînd acesta a declarat că nu mă cunoaște în comparație cu fratele său Vasilică, care chiar și ma amenințat cu judecata (aici), dar și Liviu Vovc și marele expert in manipulare Petru Macovei (aici)

Și dacă tot vă interesează cît cheltuie pentru ”обед” , păi, eu lunar, cheltui mult mai puțin decît cheltuiți voi, ca să vă plimbați cu Mercedesul vostru, de 2 milioane.

Andrei Năstase, nu cei din jurul vostru va dus la un procent de rîsul găinilor, dar din cauza minciunilor pe care le spuneți. Și din acest motiv,de azi înainte vă voi numi Pinocchio.

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole