Andrei Năstase şi Viorel Ţopa CRETINII unui neam de creştini…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Doar Şoimii pot să moară-n zbor
Striviţi de vânturi negre…

Data de 3 iunie 2016 este degretată zi de doliu naţional în Republica Moldova. O ţară întreagă deplânge trecerea în nefiinţă a patru eroi, a patru salvatori, a patru fii şi fiice a neamului, ce şi-au sacrificat viaţa salvând pe alţii. Tragedia aviatică de la Cantemir, în care au decedat patru angajaţi SMURD Iaşi, nu a lăsat indiferenţi şi fără compasiune nici un cetăţean al acestei ţări. Evident că, precum nu există pădure fără uscăciuni, aşa şi printre noi există de acei ce nu au nimic creştinesc şi omenesc.

Pe reţelile de socializare am observat mesaje ieşite din comun în asemenea situaţi. Mai că nu se bucurau că elicopterul SMURD s-a prăbuşit în Cantemir. Să te bucuri de moartea semenilor tăi, oare cât de bolnav la cap poţi să fii? Alături de asemenea indivizi mai avem şi de acei că intenţionat au trecut cu vederea această tragedie. Ei postează orice rahat pe pagina lor de pe reţelile de socializare, dar atunci când o ţară întreagă plânge şi îşi exprimă condoleanţele rudelor şi prietenilor celor trecuţi în nefiinţă, ei se fac orbi şi muţi. Mă refer în cazul dat la pretinşii lideri ai Platformei DA şi a celor ce luptă cu actuala guvernare – Andrei Năstase şi Viorel Ţopa.

Năstase tace

 

Topa tace

 

Screen shot-urile au fost făcute la ora 11-25 în data de 3 iunie. Aceşti doi indivizi, postează pe FB toate prostiile. Folosesc reţelile de socializare pentru a „sensibiliza” societateacivilă vis-a-vis de tot ce nu le convine. Cheamă la revolte, la revoluţii, la nesupunere, dar aceşti CRETINI, uită că noi suntem şi CREŞTINI. De ce nu cheamă lumea la solidaritate cu toţi românii, la compasiune, la doliu alături de întreaga Românie? Răspunsul la întrebarea dată cred că este evident – cum un KGB-st poate promova compasiune dintre români, să menţioneze că România este alături de Moldova chiar şi cu preţul vieţii a cetăţenilor proprii. Prin venele lor curge sânge de KGB-şti (NKVD-şti), a celor ce au deportat românii prin Siberia, au adus foamea pe acest pământ, au pus la perete zeci de mii locuitori ai Basarabiei, doar pentru faptul că se considerau români.

Mesajul meu pentru platformişti,  susţinătorii lui Năstase şi a Ţopilor – voi chiar nu vedeţi că gaşca Filato-ţopistă este o filiera foarte bine conspirată a KGB-lui rusesc? Voi chiar sunteţi întratât de orbi şi chiori ca să nu înţelegeţi ce valori promovează această gaşcă? Numai faptul că ei au rămas indiferenţi faţă de tragedia de la Cantemir, ar trebui să vă pună pe gânduri. Ei se vor la putere, ei se vor preşedinţi, ei vor să conducă această ţară- unde ne duc, în faţa cui îngenunchiază şi cine sunt ei? Întrebările date sunt pentru voi. Eu răspunsul îl ştiu – CURVELE acestui neam, ce ne vând pe bani grei celor ce ne asupresc de 200 de ani…

P.S. Chiar şi liderii partidelor pro-ruse, mă refer la Igor Dodon şi Renato Usatîi au postat pe FB mesage cu condoleanţe adresate rudelor şi prietenilor celor decedaţi. Cât de pro-ruşi nu sunt, au procedat creştineşte şiomeneşte faţă de cei ce şi-au sacrificat viaţa salvând cetăţenii Republicii Moldova.

Condoleanţele lui Dodon

Comentarii

Veaceslav Burlac

Veaceslav Burlac

Am absolvit Colegiul de Medicină din oraşul Bender. În prezent fac studii la facultatea Business şi Administrarea Afacerii la Universitatea Agrară. Din 2001 sunt director a unei mici companii din Chişinău. Prin intermediul bloggului aş dori să înc...

Ultimele articole