Andrei Năstase și Maia Sandu lăsați cu ochii-n soare!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cum să arunci bani grei în lupta împotriva Guvernării, statului, dar și a cetățenilor și în cele din urmă să fii tot tu cel perdant!
La acest capitol iarăși Andrei Năstase și Maia Sandu au avut de pierdut.
Cu toții cunoaștem faptul că acești doi lideri a partidelor de opoziție din Republica Moldova, efectuează deplăsări numeroase, unde se întâlnesc cu liderii politici ai PPE, unde cere stoparea finanțării către Republica Moldova pe motiv că la Guvernarea țării se află niște oligarhii. Și acest lucru îl zice chiar dacă deplăsările lor sunt finanțate de către oligarhul  Mukhtar Ablyazov.

Dar de data aceasta palmele au venit nu doar din partea Băncii Mondiale dar și din partea celor la care s-au plâns, adică partidelor din cadrul Parlamentului European.
1. Banca Mondială este interesată în dezvoltarea relațiilor bilaterale cu Republica Moldova și este dispusă să ofere credite preferențiale cu cel mai mic procent de dobândă în Europa pentru realizarea proiectelor investiționale de importanță națională în diferite domenii. Declarația a fost făcută de Frank Heemskerk, director executiv al Băncii Mondiale pentru Armenia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Cipru, Georgia, Israel, Macedonia, Moldova, Muntenegru, România, Olanda și Ucraina, în cadrul întrevederii cu viceprim-ministrul Octavian Calmâc, ministru al economiei și infrastructurii. Frank Heemskerk l-a informat pe vicepremierul Octavian Calmâc că Banca Mondială este disponibilă să ofere Republicii Moldova un credit de 25 de milioane dolari pentru realizarea proiectelor legate de schimbările climaterice, care au un impact asupra evoluțiilor economice, mediu, infrastructură, etc.
2. Parlamentul European a votat propunerea lui Siegfried Mureșan de a crește alocările pentru statele din Vecinătatea estică, inclusiv Republica Moldova. Plenul Parlamentului European (PE) a votat astăzi, cu 414 voturi pentru, 163 împotrivă și 90 de abțineri, raportul privind Poziția Parlamentului asupra Bugetului Uniunii Europene (UE) pentru anul 2018, realizat de către deputatul european Siegfried Mureșan, în calitate de negociator-șef al PE pentru Bugetul UE din 2018. Prin adoptarea acestei poziții, Parlamentul European acceptă propunerea lui Siegfried Mureșan de a crește alocările financiare din anul 2018 pentru statele din Vecinătatea estică, inclusiv Republica Moldova, cu 27 de milioane de euro, până la 619 milioane de euro. Această creștere aprobată astăzi este una suplimentară față de cea inclusă deja de Comisia Europeană în proiectul de buget pentru 2018, de circa 48 de milioane de euro, ca urmare a solicitării eurodeputatului Siegfried Mureșan, negociator-șef al Parlamentului European pentru Bugetul UE din 2018.

Reiese că aceste vizite interprinse de către Maia Sandu , Andrei Năstase dar și de fugara Ana Ursachi, au avut ca scop doar de a tulbura apele în Republica Moldova, deoarece după cum vedem, aberațiile acestora nici de europeni n-au fost luate în serios!

Trăiască opoziție, căci doar așa ne mai amuzăm și noi 😉 <3

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole