Andrei Năstase nu mai prezintă interes nici pentru cititorii Jurnal.md. Știrile despre Silvia Radu sunt mult mai citite

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Dacă tot se face zarvă mare cu alegerile în Chișinău, candidatul unic ș.a.m.d., dă zic să intru pe cea mai veridică și citită sursă din Moldova să mă informez. Și iată surpriză, Candidatul Unic Andrei Năstase nu prezintă interes nici măcar pentru cititorii Jurnal.md, ca să nu zic cititorii ”lui” =)

Ei mă rog, totuși este Președintele Republicii Belarus, dânsul rar vine, normal că prezintă un interes sporit pentru cetățeni.

Și dacă în cazul cu Lukașenko parcă e mai clar, atunci faptul că primarul general interimar Silvia Radu este mai interesantă pentru cititorii jurnalului m-a mirat. Asta cu toate că la jurnal.md se fac doar articole negative despre dânsa. Evident, lumea are priză la chestii negative și doresc să le știe, că altfel nu mai ai despre ce vorbi, dar nici chiar de zece ori mai multe accesări.

Și nici Maia Sandu nu se duce prea departe, cu toate că are dublu cât Năstase.  Vă dați seama, cât de citit este jurnal.md dacă 2 politicieni pe care-i promovează intensiv abia ating cifra mizerabila de 250-500 accesări?

Mai pe scurt, habar n-am la ce le mai plătesc Țopii=)

Pace.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0