Andrei Năstase este fiu adoptat…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Mama…

Cât de dulce sună acest cuvânt. Câtă duioşie provoacă doar rostirea acestui prim cuvânt în viaţa noastră. Când îţi este greu pe suflet cauţi alinarea anume în braţele mamei. Chiar şi dacă mânele deja nu mai sunt atât de vânjoase, capul „nins”, iar faţa-i este plină de riduri, la tine se uită aceiaşi ochi, ce te iubesc la fel ca şi atunci când erai prunc. Nimic nu poţi compara cu privirea mamei…

Fiu…

Pentru mamă, fiul v-a rămâne băiatul mamei şi mititelu mamei chiar şi la vârsta când ea îşi are prieten un baston şi e strabunică demult. Ce poate fi mai drag decât un fiu pentru mamă? Nimic. Deşi se mai supără, oricum supărarea-i trecătoare, mai ales pentru o mamă. Este o vorbă în popor – Doar mama nu-şi trădează copilul.

Din păcate avem în jurul nostru şi indivizi ce-şi trădează părinţii. Când îi lasă de izbelişte şi în voia soartei. Părerea mea este că asemenea mizerii trebuie scoşi la graniţa ţării şi de dat câte un picior în fund ca neam din neamul lor să nu mai aibă ce călca pe acest pământ. Se mai întâmplă când copiii calcă strâmb apucând drumul beţiei, fărădelegilor sau îşi ia lumea în cap şi se duc unde î-l duc ochii, lăsând în voia Domnului părinţii pe prispă lăcrămând şi ucişi de singurătate. Dumnezeu cu dânşii…

Ce e de făcut cu imbecili, ce-şi folosesc părinţii în scheme murdare de spălare a milioanelor? Mai pui că asemnea individ se doreşte a fi salvatorul neamului, lider a unei mişcări populare şi revoluţionare, ce râvneşte a fi ales preşedinte de ţară. După dezvăluirile jurnaliştilor de la TODAY.MD despre faptul că Andrei Năstase a trecut printr-un cont bancar, deschis pe numele mamei sale, aproape 6 mln. lei, s-au găsit jurnalişti să se intereseze în ce condiţii locuieşte mama-milionară a liderului Platformei DA? Au găsit baştina lui Năstase şi casa părinţilor. Nimic deosebit, o bătrână ca multe alte din Teleneşti sau chiar Republica Moldova. Cu siguranţă nu dai că are în conturi milioane. Întrebată dacă cunoaşte despre milioanele pe care le are în cont, a rămas trăsnită. De văzut nu a văzut, de auzit nu a auzit. Mai pui că pentru o intervenţie chirurgicală sărmana bătrânică face economii din pensia mică. Dacă ar şti respectiva mamă, că feciorul ei se plimbă în germania în maşină de aproximativ 2 mln. lei, apu ar leşina pe loc. dar dacă îi mai zici că feciorul ei trăieşte la fel în casa ei din Chişinău, apu precis că o ia razna. Din câte vedem în reportaj, mama lui Andrei Năstase nu cunoaşte nimic despre aceasta. Reiese că Năstase este un excroc ordinar, ce s-a folosit de actele de idrentitate ale mamei sale, implicând-o în scheme de spălare a banilor.

Care sunt şansele de a demonstra provinienţa legală a celor aproape 6 mln. lei, rămâne de văzut. Iar în cazul în care şi mai grav se v-a demonstra că, toată schema dată este una organizată de către Năstase, Ţopi şi alţi păpuşari ai aşanumitei opoziţii revoluţionare, atunci mama lui Andrei Năstase riscă să ajungă undeva pe la Rusca.

Şi-ar permite aşa ceva un fiu, iubitor de mamă? Cu siguranţă că nu. Ce l-a putut impune pe Năstase să expună părinţii la un aşa risc, mai ales că înţeleagea gravitatea situaţiei în care nimereşte în caz de ceva.

Pentru mine este doar o explicaţie – Andrei Năstase este fecior adoptat. Despre aceasta Năstase a aflat de curând şi a decis să le-o răsplăteasca din plin. În cazul dat încă ar mai putea exista explicaţii la ceea ce a făcut,în caz contrar o putem spune cu fermitate – ANDREI NĂSTASE DUPĂ CUM TE-AI COMPORTAT CU CEA CE ÎŢI ZICE FECIORUL MAMEI, EŞTI O MIZERIE şi Dumnezeu să o învrednicească.

P.S. – Andrei Năstase să ştii un lucru, dacă această potlogărie cu mama ta ai făcut-o la îndemnul lui Năstase, apoi să ştii, ai să fii primul pe care brigada de le Frankfurt are să-l arunce sub şinile trenului…

 

Comentarii

Veaceslav Burlac

Veaceslav Burlac

Am absolvit Colegiul de Medicină din oraşul Bender. În prezent fac studii la facultatea Business şi Administrarea Afacerii la Universitatea Agrară. Din 2001 sunt director a unei mici companii din Chişinău. Prin intermediul bloggului aş dori să înc...

Ultimele articole