Andrei Năstase, candidatul UNIC pro-european, care a alungat unioniștii ca să protesteze cu Dodon!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Astăzi PAS și Platforma DA au decis ca anume Andrei Năstase să fie candidatul comun al ,,forțelor pro-europene” la funcția de primar general al capitalei. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă comună al celor două partide.

Nu vreau să mă leg de faptul ca Năstase are sub 3% încredere în toate sondajele de opinie, asta nu e cel mai important lucru. Interesant e faptul că Năstase se consideră pro-european, și nu unul simplu dar un lider absolut al partidelor pro-europene!

Pentru cei care au uitat de faptele acestui ,,pro-european”, în toamna anului 2015, Andrei Năstase a lăsat drapelele românești, a alungat unioniștii din PMAN și i-a făcut loc lui Igor Dodon, protestând împreună împotriva lui Plahotniuc și PDM.

 

Cum să te declari pro-UE, și să te cuprinzi cu cel mai înflăcarat pro-rus din Moldova? Năstase a pus ,,batista pe tambal”, a pus cruce pe cursul european pentru al face pe Dodon președinte ales de popor. Toate aceste acțiuni l-au adus pe Năstase acolo unde îi este locul – sub pragul oricărui sondaj de opinie. Și-a făcut-o cu mâna lui! Iar acum vrea să ajungă primar cu susținerea doamnei Maia Sandu.

Deci, stimați locuitori ai Chișinăului, unde-i totuși candidatul unic a tuturor forțelor pro-europene la funcția de primar al capitalei?!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii