Analistul moscovit Dan Dungaciu si manipularea antieuropeana

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

„Analistul moscovit Dan Dungaciu”, eticheta ii apartine lui Basescu, a venit cu un comentariu in care incearca sa acopere , intentia celor din PL si PLDM , de a nu vota modificarea Constitutiei.
http://larics.ro/limba-moldoveneasca-lui-plahotniuc-e-mai-…/

Toate argumentele aduse de Dungaciu sunt speculative, nu trebuie conditionata integrarea europeana cu limba romana.

Astazi e important, sa fie introdisa sintagma de integrare europeana in Constitutie, pentru a securiza vectorul de dezvoltare externa,  care va face posibila in viitor si introducerea limbii romane.
„A te focaliza strict pe „integrarea europeană” și a ignora „limba română”, apropo de evoluțiile de la Chișinău, este, moralmente vorbind, vinovat și, strategic, complet eronat”-sustine Dungaciu.
Este o maniulare clara din partea lui Dungaciu, nu trebuie legate una de alta.
Astazi e reala doar introducerea integrarii europene in Constitutie si cei care au obtinut voturile cetatenilor proeuropeni la alegerle din 2014, PL si PLDM sunt datori acestora sa voteze.
Altfel cetatenii care i-au votat au tot dreptul sa-i acuze de tradare.

Dupa aparitia articolului antieuropean a lui Dungaciu, devine clar, ca refuzul PL si PLDM de a vota, a fost influientat de o parte a clasei politice si structuri academice afiliate de la Bucuresti.
PL si PLDM s-au pozitionat impotriva integrarii europene, alaturi de Dodon , Voronin, PCRM si PSRM, asta ii place lui Dungaciu?

Iar daca luam in consideratie ca Dungaciu ,prin intermediul lui Gușă și Geopol, era finanțat din Rusia, inclusiv de Gazprom si alte structuri rusesti, totul devine clar.
A avut dreptate Basescu, cind la numit pe Dungaciu „analist moscovit”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii