Ana Ursachi, intermediara lui Victor Țopa și Renato Usatîi

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Eu am un respect deosebit fata de moldovenii care au plecat peste hotare in cautarea unei vieti mai bune. Dar am un dispret fata de oamenii care vad doar o parte a monedei si o ignor pe cealalta.

Este frumos sa o auzi pe o domnisoara simpatica, moldoveanca din talpa, de a noastra, aflata peste hotare, mai exact in Spania, cum recita poezii cu tenta politica in mediul virtual, atacindu-i pe cei care acum se afla la guvernare. Iti scoate sensibilul din tine! Moldovenii sunt in experti in arta criticii. Pesimismul fierbe in creierii moldovenilor.

Moldovenii sunt buni la foarte multe lucruri; la populism, la tradiții, la corupție, etc, dar cel mai bine se pricep sa mearga inainte fara sa priveasca ce se intimpla in jurul lor. Moneda are doua parti: moldovenii vad doar o parte!

Clasa politica de la Chisinau este ca o moneda, cu doua parti: guvernarea si opozitia. Moldovenii prefera, insa, sa vada doar raul din jurul lor si sa creada in povestile fanteziste ale opozitiei actuale. Dar ce reprezinta in esenta actuala opozitie politica de la Chisinau, care este adevarata fata a politicienilor anti-guvernare, pentru ca ce spun ei in fata televizoarelor e un lucru, cel mai mult, insa, conteaza conexiunile pe care le au cu lumea ascunsa a politicului moldovenesc si cum se comporta cu adevarat in realitatea.

Pe site-ul politic Moldova24 au aparut poze-bombe din arhiva Anei Ursache. Poze care dezvaluie adevarata fata a opozitiei moldovenesti si conexiunile care scot in evidenta cine a fost principalul gestionar al protestelor de anul trecut – Moscova!

Victor Topa, Viorel Topa, Andrei Nastase, Razvan Paveliu, Renato Usatii, etc…. pe toti ii leaga Ana Ursachi. Intermediara politicienilor de politicienilor anti-guvernare de la Chisinau! Avocata diavolului! Femeia care a facut parte dintr-o grupare criminala din anii 90 specializata pe deposedarea oamenilor de case si apartamente.

Moscova nu crede in lacrimi si intotdeauna a stiut cum sa plamadeasca scenarii politice de spalare a creierilor. Scenariul de anul trecut, care a fost bine talmacit pe coridoarele din cladirea FSB-ului, i-a adunat intr-o corzina pe Victor Topa, Viorel Topa, Andrei Nastase, Renato Usatii, Igor Dodon, etc. Ei au scos oamenii in strada pentru a le spune ca sunt uniti si de neinvinsi, dar in realitate pseudo-unitatea nationala pe care am vazut-o noi anul trecut a insemnat un joc perfect al Moscovei de a-si destabiliza politic, economic si social fosta colonie scapata de sub control.

Pina nu ne vom invata sa vedem ambele parti ale monedei, nu stiu daca in tara lucrurile se vor schimba spre bine. Principal sa nu calcam pe una si aceeasi grebla.

Mai mult nu am ce adauga.

PS: mai jos fața adevărata a opoziției moldovenești din Frankfurt pe Main. poze din arhiva Anei Ursachi.

 

Comentarii